Bijuteriile din ceramică au luat locul celor clasice, din aur sau argint

  • Narcisa creează bijuterii din ceramică de la începutul pandemiei
  • Narcisa are un atelier unde îţi poţi face singur obiecte din ceramică
  • Preţurile variază de la 120 de lei până la 400 de lei
237 afișări
Imaginea articolului Bijuteriile din ceramică au luat locul celor clasice, din aur sau argint

Narcisa Soare este designer de bijuterii din ceramică. Ea face obiecte din ceramică de 3 ani, însă ideea de a face şi bijuterii i-a venit în pandemie. Pe lângă cerceii şi inelele făcute manual, pe care le poţi cumpăra de la ea, Narcisa are şi un atelier unde poţi învăţa să-ţi faci singur propriile obiecte ceramice.

Narcisa Soare, designer de bijuterii: Pot să înveţe la roata olarului, pot să înveţe să toarne în matriţe, pot să înveţe să modeleze manual. Am foarte mulţi clienţi care şi-au făcut decoraţiuni pentru gard, pentru casă, mozaic, practic un loc foarte mic de unde pot să facă o grămadă de lucruri.

Narcisa îţi spune că o bijuterie trece printr-un proces de decupare, pictare şi prin trei arderi la cuptor. Aşa că pentru a crea o bujuterie, Narcisa petrece chiar şi trei săptămâni. Atelierul său îi primeşte cu căldură pe toţi cei care vor să-i calce pragul, mai ales pe cei mici.

Nadia şi Eleni, mamă-fiică, vin des la atelier.
Pe lângă activităţile pe care le fac împreună, ele pot să se joace şi cu Herodot, labradorul- mascotă al atelierului.

Nadia: Îmi place că pot crea un obiect de la început până la capăt, din cocoloşul de lut şi până la obiectul pe care deja îl pot folosi acasă cu încântare, şi-mi aduc aminte tot procesul prin care a trecut acel obiect. 

Dacă vrei să mergi împreună cu cei dragi în atelierul Narcisei, poţi alege să pleci acasă cu trei obiecte făcute de tine la roata olarului, pentru 120 de lei, sau poţi alege să pictezi căni, farfurii, pahare sau platouri deja modelate. Preţurile pornesc de la 40 la 400 de lei, în funcţie de mărimea obiectului.

Bijuteriile costă între 160 şi 340 de lei, însă experienţa din atelier, spune Narcisa, este nepreţuită. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici