Bilete de 35 şi 50 de lei, la concertul Phoenix de la Sala Palatului

Biletele pentru al doilea concert aniversar pe care formaţia Phoenix îl va susţine pentru a marca împlinirea a 45 de ani de carieră, şi care va avea loc la Sala Palatului, pe 7 decembrie, au preţurile de 35, respectiv 50 de lei, informează organizatorii.

2 afișări
Imaginea articolului Bilete de 35 şi 50 de lei, la concertul Phoenix de la Sala Palatului

Bilete de 35 şi 50 de lei, la concertul Phoenix de la Sala Palatului

Pentru acest spectacol, invitat special va fi Moni Bordeianu, iar în deschidere va susţine un recital trupa 15 Grade.

Pe 19 noiembrie, Phoenix a mai susţinut un concert aniversar, la Teatrul Naţional Bucureşti, unde biletele au avut preţuri de 300, 500 şi 700 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici