Bilete între 89 şi 350 de lei pentru concertul Zucchero, de la Mamaia

Biletele pentru concertul pe care cântăreţul italian Zucchero îl va susţine pe 3 mai, într-un club din Mamaia, au preţurile cuprinse între 89 şi 350 de lei, informează organizatorii concertului, Events.

1 afișare
Imaginea articolului Bilete între 89 şi 350 de lei pentru concertul Zucchero, de la Mamaia

Bilete între 89 şi 350 de lei pentru concertul Zucchero, de la Mamaia

Zucchero revine în România pentru un concert care va avea loc pe 3 mai, în clubul Bamboo din Mamaia.

Biletele pentru recital se vor pune în vânzare vineri, prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro, la preţul de 89 de lei, şi vor putea fi, de asemanea, achiziţionate în seara evenimentului, la preţul de 120 de lei. Un număr limitat de bilete VIP pot fi cumparate direct de la sediul Events, contra sumei de 350 de lei.

Cariera cântăreţului italian Zucchero a debutat în anii '70 şi a început să prindă contur după participarea la mai multe festivaluri din Italia, printre care şi cel de la San Remo. Primul său album, "Un po' di Zucchero", a apărut în 1983. Un an mai tarziu, cântăreţul s-a mutat în California, unde a produs, în colaborare cu The Randy Jackson Band, albume bine primite de către public.

Anul 1989 aduce un nou album, "Oro incenso e birra" (cuprinzând piese precum "Diamante", "Overdose (d'Amore)", "Il Mare" şi "Wonderful World"). Un an mai târziu apare şi materialul discografic "Zucchero Sings his Hits in English". Versiunea piesei "Senza una donna" de pe acest album, în duet cu Paul Young, a ocupat, timp de multă vreme, primul loc în topurile europene. În 1992, albumul "Miserere" a adus în atenţia publicului colaborări cu Luciano Pavarotti, Carlos Santana şi Bono.

Cântăreţul a mai concertat în România în 1997, la Festivalul Cerbul de Aur de la Braşov, iar la revelionul 2005-2006, a susţinut un recital la Romexpo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici