Biletele la concertul Metallica, suplimentate

Biletele pentru concertul Metallica, ce va avea loc pe 23 iulie, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, au fost suplimentate, joi dimineaţa, cu un număr limitat de 500 de locuri, care pot fi achiziţionate de pe site-ul myticket.ro, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment.

27 afișări
Imaginea articolului Biletele la concertul Metallica, suplimentate

Biletele la concertul Metallica, suplimentate (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, organizatorii au anunţat că şi pentru concertul Iron Maiden (4 august) s-au vândut mai bine de trei sferturi din totalul biletelor disponibile, cele rămase fiind în Gazon B sau în tribune.

Cât despre concertul lui Lenny Kravitz (26 iulie), prima zona anunţată ca fiind sold-out este cea din faţa scenei, Gazon A, în curând urmând să se epuizeze şi locurile VIP, precum şi cele din tribune.

Alături de aceste show-uri, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai curpinde festivalul indoor Beck'sperience, cu Goldfrapp cap de afiş (5 iunie, Sala Polivalentă), B'estfest pe 4, 5, 6 şi 11 iulie, şi CokeLive Festival (12 şi 13 septembrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici