FOTO-VIDEO  Biletul la control! Un supraveghetor atipic urmăreşte vigilent afluxul navetiştilor din staţia Stevenage din Marea Britanie

O pisică care a făcut dintr-o gară aglomerată o a doua casă i-a impresionat pe navetişti cu aventurile sale. Pisica roşcată Nala a fost fotografiată de sute de ori în staţia Stevenage, de obicei cocoţată pe o poartă de bilete.

1019 afișări
Imaginea articolului Biletul la control! Un supraveghetor atipic urmăreşte vigilent afluxul navetiştilor din staţia Stevenage din Marea Britanie

Sursa foto: Facebook

Proprietara Natasha Ambler a înfiinţat un grup pe Facebook unde sute de oameni au postat fotografii cu momentele în care au întâlnit-o pe Nala. Ea a spus că Nala adoră atenţia şi se îndreaptă spre gară atât dimineaţa, cât şi seara, deoarece "ştie la ce oră vor fi navetiştii acolo".
 
@nala_station_cat Stevenage train station #StationCat #TheAdventuresOfNala #NalaStationCat ♬ Funny - Gold-Tiger
Managerul staţiei a spus că pisica este un vizitator frecvent şi că aceasta creează o comunitate pentru pasagerii locali.
 
Pisica are patru ani şi, deşi locuieşte în apropierea gării - şi are un cămin iubitor - este o pisică care preferă să stea afară, a spus domnişoara Ambler.
 
Nala a fost întotdeauna aventuroasă şi este dotată cu un dispozitiv de urmărire GPS, astfel încât proprietarii ei au putut vedea cât de mult şi pe unde se plimbă, relatează BBC.
 
Ambler a povestit că "vizitează în principal gara şi parcul de agrement de alături".
 
"Odată a petrecut cea mai mare parte a nopţii într-un cinematograf, iar un prieten a trebuit să meargă şi să o aducă acasă", a spus Ambler.
 
Nala poartă o zgardă cu numele ei şi cu datele proprietarilor, dar Ambler a declarat că la un moment dat primea "aproximativ 20 de apeluri pe zi de la oameni care întrebau dacă pisica noastră s-a pierdut".
 
"A trebuit să facem o a doua etichetă pentru a le spune oamenilor că "nu este pierdută"".
 
Întrebată dacă era îngrijorată de escapadele pisicii sale, Ambler a spus: "Deloc, este evident că este foarte iubită şi este foarte fericită făcând ceea ce face - sper doar ca într-o zi să nu încerce să se urce în tren."
 
Shaun Smith, şeful staţiei Great Northern din Stevenage, este, de asemenea, îndrăgostit de pisica lor.
 
El a comentat: "Îi face pe oameni să zâmbească şi îi ajută să iniţieze conversaţii vesele între personal şi clienţi - ajutând echipa noastră şi locatarii din gară să se simtă parte a comunităţii locale, ceea ce este satisfăcător pentru toată lumea."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici