Bill Clinton ar putea juca în filmul "The Expendables 3" - VIDEO

Sylvester Stallone a lăsat să se înţeleagă că fostul preşedinte american Bill Clinton ar fi acceptat să aibă o apariţie specială în cea de-al treilea film al francizei de acţiune "The Expendables", alături de Arnold Schwarzenegger.

233 afișări
Imaginea articolului Bill Clinton ar putea juca în filmul "The Expendables 3" - VIDEO

Bill Clinton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmele din franciza "The Expendables" au particularitatea de a-i reuni pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de acţiune din anii '80 şi '90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone, scrie lefigaro.fr.

Recent, Sylvester Stallone a lăsat să se înţeleagă că o altă personalitate din aceeaşi perioadă, dar care provine din universul politicii, ar putea să se alăture acelor actori celebri în distribuţia celui de-al treilea film din această franciză: fostul preşedinte american Bill Clinton.

Aflat în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Bullet to the Head", Sylvester Stallone a făcut acest anunţ care, potrivit jurnaliştilor de la Le Figaro, ar trebui să fie însă analizat cu prudenţă. Aflat la microfonul unei jurnaliste de la MTV, starul american a fost invitat să vorbească despre următorul proiect cinematografic al său: "Va exista mult «sânge proaspăt» în el şi va trebui ca eu să omor unele dintre celelalte personaje pentru a le face loc", a declarat Stallone, protagonistul francizei "Rocky". Apoi, starul american a vorbit despre distribuţia următorului său film. Întrebat dacă actorii din primele două filme din seria "The Expendables" vor fi invitate să joace şi în al treilea film, Stallone a răspuns: "Le vom întinde tuturor o mână, bineînţeles".

Şi, înainte de a pleca, Sylvester Stallone a lansat în eter o frază construită sub forma unui pseudo-anunţ: "Poate preşedintele Clinton va juca şi el în noul film...".

Dacă informaţia se va confirma, "va fi pentru prima dată când un fost preşedinte american va avea o apariţie specială" într-un film, pe marele ecran, reaminteşte Kevin P. Sullivan, pe site-ul MTV.com. "A fost Stallone serios sau a vrut pur şi simplu să se joace cu curiozitatea persoanei care îi lua interviul?", se întreabă cei mai mulţi dintre internauţi. E imposibil de ştiut pentru moment, dar Stallone a insistat totuşi, adresându-i interlocutorului său câteva ultime cuvinte: "Crezi că glumesc, nu-i aşa?".

Zvonurile despre distribuţia filmului "The Expendables 3", care promite să fie din nou una insolită şi încărcată cu legende ale cinematografiei, circulă încă de la lansarea celui de-al doilea lungmetraj din serie, în vara anului trecut. Pe atunci, Ali Lerner, producătorul filmului, a anunţat că i-a contactat deja pe actorii Nicolas Cage, Harrison Ford şi Clint Eastwood. Jackie Chan ar putea face şi el parte din această listă prestigioasă.

Data la care va fi lansat "The Expendables 3" nu a fost deocamdată anunţată, însă fanii filmelor de acţiune abia aşteaptă să îi vadă din nou pe marile ecrane, împreună în acelaşi film, pe Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren şi, bineînţeles, Sylvester Stallone.

Primele două filme din franciza "The Expendables" au avut încasări cumulate de 574,8 milioane de dolari pe plan internaţional. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici