Bill Cosby îşi continuă show-urile, în ciuda acuzaţiilor privind comiterea unor abuzuri sexuale

Actorul american Bill Cosby, care a fost acuzat în ultimele luni de comiterea mai multor abuzuri sexuale, îşi va continua activitatea şi va susţine trei show-uri, în Canada, în ianuarie.

100 afișări
Imaginea articolului Bill Cosby îşi continuă show-urile, în ciuda acuzaţiilor privind comiterea unor abuzuri sexuale

Bill Cosby îşi continuă show-urile, în ciuda acuzaţiilor privind comiterea unor abuzuri sexuale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bill Cosby va susţine cele trei show-uri de comedie, pe 7, 8 şi 9 ianuarie, în oraşele canadiene Kitchener, London şi Hamilton, informează contactmusic.com.

Cele trei show-uri vor fi susţinute de către Bill Cosby în ciuda recentelor acuzaţii privind comiterea de către actorul de comedie în vârstă de 77 de ani a mai multor abuzuri sexuale.

Organizatorii evenimentelor au anunţat într-o declaraţie de presă că au fost informaţi de către reprezentanţii lui Bill Cosby că actorul are toate intenţiile de a-şi onora obligaţiile contractuale în legătură cu aceste show-uri.

La aceste show-uri sunt deja anunţate proteste ca urmare a acuzaţiilor privind comiterea unor abuzuri sexuale care îi sunt aduse lui Cosby.

Bill Cosby, celebru pentru rolul unui simpatic tată de familie, de culoare, în sitcomul "The Cosby Show", difuzat de postul NBC din 1984 până în 1992, se află în atenţia presei americane de când un alt actor, Hannibal Buress, a spus că starul american este "un violator", în timpul unui spectacol, în octombrie, în Philadelphia, oraşul natal al lui Cosby.

Acuzat în ultimele luni de comiterea mai multor abuzuri sexuale, actorul american nu a fost pus oficial sub acuzare pentru o presupusă molestare sexuală din 1974, a anunţat în decembrie Procuratura din Los Angeles, citată de Reuters. Acuzaţia, formulată de o femeie din California, Judy Huth, a depăşit termenul de prescriere reglementat de legislaţia din acest stat american.

Judy Huth a afirmat recent că actorul Bill Cosby a molestat-o sexual pe vremea când ea avea vârsta de 15 ani, în celebrul conac Playboy din Los Angeles.

Aproximativ 20 de femei au ieşit din umbră în ultimele luni şi l-au acuzat pe Bill Cosby de agresiuni sexuale şi chiar de viol. Cele mai multe dintre ele spun că actorul, în prezent în vârstă de 77 de ani, le-a drogat şi le-a încurajat să consume alcool pentru a le face să devină vulnerabile.

Actorul american Bill Cosby a depus, la rândul său, o plângere în justiţie contra unei femei care l-a acuzat de agresiune sexuală şi a afirmat că reclamanta a încercat să îl şantajeze, cerându-i 250.000 de dolari în schimbul renunţării la acele acuzaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici