Bindi, fiica realizatorului TV Steve Irwin, va juca într-un nou film - VIDEO

Bindi Irwin, fiica realizatorului australian Steve Irwin, cunoscutul autor de documentare inspirate din universul animalelor, va juca într-un nou film.

670 afișări
Imaginea articolului Bindi, fiica realizatorului TV Steve Irwin, va juca într-un nou film - VIDEO

Bindi, fiica realizatorului TV Steve Irwin, va juca într-un nou film

În prezent în vârstă de 14 ani, fiica lui Steve Irwin, regretatul realizator TV supranumit "Crocodile Hunter" ("Vânătorul de crocodili"), a revenit în lumina reflectoarelor cu ocazia unei serii de evenimente speciale, organizate pentru a promova noul ei film, intitulat "Return to Nim's Island", informează huffingtonpost.com.

În acest film, în care mai joacă Matthew Lillard, Toby Wallace şi John Waters, fiica celebrului realizator australian va interpreta o tânără naufragiată iubitoare de natură - un rol jucat de Abigail Breslin în filmul original din 2008, "Insula din vis/ Nim's Island".

După moartea surprinzătoare a tatălui ei, în 2006, Bindi Irwin a a jucat în alte câteva filme, precum "Eliberaţi-l pe Willy 4 - Evadarea din Golful Piraţilor/ Free Willy: Escape from Pirate's Cove" (2010) şi "My Babysitter's a Vampire" (2010).

Steve Irwin a apărut pentru prima dată în faţa telespectatorilor din întreaga lume în octombrie 1996 şi a devenit una dintre cele mai îndrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune. Pe 4 septembrie 2006, Steve a murit după ce a fost înţepat în piept de acul unei pisici de mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici