Black Eyed Peas îşi va lansa primul album din ultimii patru ani

Trupa americană Black Eyed Peas va lansa "The E.N.D.", primul album din ultimii patru ani, pe data de 9 iunie.

10 afișări
Imaginea articolului Black Eyed Peas îşi va lansa primul album din ultimii patru ani

Black Eyed Peas îşi va lansa primul album din ultimii patru ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit artiştilor, titlul albumului, "The E.N.D", constituie abrevierea textului "The Energy Never Dies" (Energia nu dispare niciodată). Trupa Black Eyed Peas plănuieşte un turneu internaţional pentru promovarea acestui album, ce va fi produs de Interscope.

Liderul trupei, Will.i.am, a declarat pentru revista Billboard că speră ca albumul să îşi continue evoluţia şi după lansare: "Când albumul va fi lansat, el va conţine 12 cântece, dar a doua zi, vor putea exista 100 de cântece, 50 de schiţe şi 1.000 de bloguri în toată lumea despre «Te E.N.D». Energia chiar nu dispare cu adevărat niciodată".

El a descris muzica de pe acest album ca fiind "un material dance, cu linii melodice, electronice şi influenţe soul. Noi îi spunem «electric static funk» sau ceva de genul acesta", a declarat Will.i.am.

Precedentul album Black Eyed Peas, "Monkey Business", a fost lansat în mai 2005 şi s-a vândut în 4,2 milioane de copii în Statele Unite, potrivit Nielsen SoundScan.

În 2006, solista trupei, Fergie, a lansat albumul ei solo, "The Duchess", care a inclus două piese ce au ajuns No.1 în Billboard Hot 100 hits: "London Bridge" şi "Big Girls Don't Cry".

Trupa The Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut trei premii Grammy, iar albumele ei s-au vândut în mai bine de 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, pe 15 septembrie 2007, la Arenele Romane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici