Black Friday nu e doar pentru haine şi electrocasnice. Iată câteva oferte mai...altfel

  • De Black Friday poţi cumpăra lucruri mai ieşite din comun la reducere
  • O maşină, un velier, sau un lingou de aur sunt azi la reducere
  • Poţi găsi şi teste PCR de Covid, sau operaţii de implant de păr
  • Găseşti şi semicarcasă de porc, sau un pachet muzical care să te facă vedetă
434 afișări
Imaginea articolului Black Friday nu e doar pentru haine şi electrocasnice. Iată câteva oferte mai...altfel

Da, e Black Friday, dar nu numai telefoane, televizoare sau laptopuri se cumpără astăzi, pentru că gusturile şi buzunarele sunt atât de diverse. De-asta m-am gândit să-ţi spun despre câteva obiecte mai puţin obişnuite care pot fi cumpărate.

Dacă eşti pasionat de navigaţie, atunci de ce să nu-ţi cumperi de Black Friday un velier. Are 13 metri lungime, două vele, dar şi un motor Volvo Penta de 50 de cai putere. Sub punte are trei cabine confortabile. Astăzi îl era redus cu vreo 50.000 de euro, până la 238.000 de euro, dar între timp s-a vândut.

Poţi să-i faci cadoul celui iubit de Black Friday şi un test RT-PCR pentru Covid. E redus astăzi până la 199 de lei si poate fi util dacă plecaţi în străinătate de sărbători, pentru că e valabil până la 28 februarie 2021.

Sigur, dacă tot e vorba de plecat, poate plecaţi cu maşina, mai ales că de Black Friday poţi cumpăra un BMW X5 cu vreo 30.000 de euro reducere, la doar 101.500 de euro. Are 400 de cai putere, cutie automată cu 8+1 trepte si normă de poluare Euro 6.

Dacă podoaba capilară îţi face probleme, de ce n-ai cumpăra un implant de păr? Pentru 12.000 de lei, medicii de la Cluj îţi vor implanta 8.000 de fire de păr iar în preţ e inclusă şi o zi de cazare la Cluj. Nu trebuie să te grăbeşti foarte tare, operaţia o poţi face până în august, anul viitor.

Ca să-i arăţi iubitei preţuirea ai putea sa-i cumperi nu un inel, e deja banal, ci direct un lingou de aur de 24 de karate, de 50 de grame, cu puritate de 999,9 la mie. Dai 13.260 de lei, dar o laşi pe ea să aleagă ce face din el.

Iar dacă eşti mai pragmatică, mai pământeană şi ştii că dragostea trece prin stomac, de Black Friday poţi cumpăra o semicarcasă de porc sfertuită, de 42 de kilograme, cu doar 499 de lei. Vorba ceea nimeni nu e mai fericit decât un bărbat cu burta plină.

Iar dacă te visezi vedetă, ia în calcul şi pachetul muzical de la HaHaHa Production. Echipa lui Smiley îţi oferă muzică, versuri, două şedinţe de înregistrări, mix şi mastering pentru doar 9.999 de lei, redus de la 20.000 de lei. Cine ştie, poate tu eşti cel care va umple în viitor stadionul Wembley.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici