Bob Dylan anulează două concerte din cauza caniculei

Bob Dylan a trebuit să îşi anuleze două concerte din cauza valului de căldură care afectează Statele Unite, organizatorii spectacolelor sale din Glendale (Arizona) şi Las Vegas susţinând că temperaturile vor fi prea ridicate şi că spectatorii ar putea avea de suferit, informează New Musical Express.

6 afișări
Imaginea articolului Bob Dylan anulează două concerte din cauza caniculei

Bob Dylan anulează două concerte din cauza caniculei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bob Dylan anulează două concerte din cauza caniculei

Bob Dylan ar fi trebuit să cânte, marţi, pe aceeaşi scenă cu John Mellencamp şi cu Willie Nelson, la Camelback Ranch din Glendale (Arizona), însă organizatorii au anunţat că acest concert a fost anulat, temperaturile urmând să depăşească 43 de grade Celsius.

Un concert din Las Vegas, pe care Bob Dylan ar fi trebuit să îl susţină la Cashman Field, miercuri, a fost de asemenea anulat.

Următorul show pe care celebrul artist îl are programat este cel de la Chukchansi Park, din Fresno, California. Acest concert nu a fost deocamdată anulat, chiar dacă se anticipează o serioasă creştere a temperaturii şi în această localitate.

Valul de căldură care traversează teritoriul Statelor Unite în aceste zile va atinge valori extreme, care au potenţialul de a cauza serioase probleme de sănătate persoanelor care ar dori să asiste la aceste concerte desfăşurate în aer liber.

Bob Dylan, pe numele adevărat Robert Allen Zimmerman, născut pe 24 mai 1941, în Duluth, Minnesota, este un cântăreţ, compozitor şi poet american, el fiind, de zeci de ani, una dintre figurile reprezentative ale muzicii.

Cele mai celebre lucrări ale lui Dylan datează din anii '60, când acesta a devenit faimos. Multe dintre cântecele sale, precum "Blowin' in the Wind" şi "The Times They Are a-Changin'", au devenit adevărate imnuri anti-război şi ale mişcărilor pentru drepturile civile.

Bob Dylan, care se află permanent în turneu, de peste 20 de ani, cu al său "Never Ending Tour", susţine în prezent o serie de concerte în Statele Unite. În 2004, după o carieră de 40 de ani, Bob Dylan, poetul muzicii rock, s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor alcătuit de revista Rolling Stone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici