Bodyguarzii modelului Gisele Bündchen, judecaţi în Costa Rica după ce au tras asupra unor fotografi

Un tribunal din Costa Rica a deschis luni procesul pentru "tentativă de omucidere" comisă de trei bodyguarzi ai jucătorului de fotbal american Tom Brady şi modelului brazilian Gisele Bündchen, care au tras focuri de armă asupra fotografilor prezenţi la nunta celor două vedete, în 2009.

140 afișări
Imaginea articolului Bodyguarzii modelului Gisele Bündchen, judecaţi în Costa Rica după ce au tras asupra unor fotografi

Gisele Bündchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Costaricanii Manuel Valverde, în vârstă de 26 de ani, şi Miguel Solis, în vârstă de 43 de ani, şi columbianul Alexander Rivas, în vârstă de 34 de ani, sunt acuzaţi că au tras focuri de armă asupra fotografului de la Agence France-Presse Yuri Cortez şi a colegului acestuia Rolando Aviles, fotojurnalist costarican independent.

Incidentul s-a produs pe 4 aprilie 2009, în timpul petrecerii de nuntă a cuplului Gisele Bündchen-Tom Brady, în vila modelului brazilian din staţiunea balneară Santa Teresa de Cobano din Costa Rica.

Fotograful AFP şi colegul său, care lucrau în acea zi pentru cotidianul costarican Al Dia, au făcut poze de la acea recepţie de pe o proprietate învecinată şi se întorceau la automobilul lor în momentul în care au fost opriţi de o gardă de corp.

Fotografii au fost obligaţi să intre cu automobilul pe proprietatea lui Gisele Bündchen, unde gărzile de corp le-au cerut să le predea camerele de filmat şi cardurile de memorie, însă ei au refuzat să facă acest lucru.

Unul dintre bodyguarzi a încercat să intre în acel vehicul 4x4 pentru a lua aparatele de fotografiat. Văzând că unul dintre ei a scos o armă de foc, cei doi fotografi au încercat să plece de acolo cu automobilul. În acel moment, unul dintre paznici a deschis focul. Glonţul a spart geamul din spate al vehiculului, trecând foarte aproape de capetele fotografilor Cortez şi Aviles, potrivit plângerii oficiale depuse de aceştia în justiţie.

La deschiderea audierilor, acuzaţii au preferat să nu vorbească şi au cerut, aşa cum au dreptul, să nu fie fotografiaţi.

Gisele Bündchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici