Bogdan Lobonţ îşi lansează linie vestimentară

Portarul echipei Dinamo Bucureşti Bogdan Lobonţ lansează, joi, propria linie vestimentară, "Lobby One", la magazinul oficial de prezentare al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, de la ora 14.00.

5 afișări
Imaginea articolului Bogdan Lobonţ îşi lansează linie vestimentară

Bogdan Lobonţ îşi lansează linie vestimentară

Toate produsele marca "Lobby One" vor avea culorile alb-roşu şi printre ele se găsesc tricouri cu mânecă lungă, şepci, căciuli, oferta urmând să fie completată, anunţă site-ul propriu al jucătorului www.bogdanlobont.ro.

Produsele vor putea fi cumpărate şi pe internet, de pe site-ul lui Bogdan Lobonţ.

Bogdan Lobonţ a anunţat că primii o sută de fani prezenţi la lansarea liniei vestimentare vor putea participa la o sesiune de autografe şi poze cu el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici