Bonnie Tyler şi Ştefan Bănică, printre artiştii care cântă în decembrie la Bucureşti. Ce concerte vor mai fi în Capitală în ultima lună a anului

Concertele lunii decembrie în Capitală sunt extrem de variate şi pentru toate gusturile, de la galeza Bonnie Tyler, Ştefan Bănică şi deja celebrele sale spectacole de Crăciun, Ştefan Hruşcă, Culture Beat, Snap, Salvatore Adamo şi Vienna Classic Christmas.

367 afișări
Imaginea articolului Bonnie Tyler şi Ştefan Bănică, printre artiştii care cântă în decembrie la Bucureşti. Ce concerte vor mai fi în Capitală în ultima lună a anului

Ştefan Bănică (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Galeza Bonnie Tyler este cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii 1970 şi 1980 "It's a Heartache", "Holding Out for a Hero" şi "Total Eclipse of the Heart". Vedeta, care deţine numeroase premii, nominalizări la Grammy şi discuri de platină, îşi va încânta fanii români pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

De asemenea, Ştefan Bănică va susţine o serie de trei concerte de Crăciun, între 13 şi 15 decembrie, la Sala Palatului. La concertele de Crăciun vor putea fi ascultate, pe lângă hiturile binecunoscute semnate Ştefan Bănică, şi cântece de pe noul album, "Altceva", de pe care este promovat, în prezent, la radio şi TV, single-ul "Ce e dragostea?", o colaborare a artistului cu Marius Moga. Concertele extraordinare de Crăciun marca Ştefan Bănică reprezintă, de peste un deceniu, un mod tradiţional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru al 11-lea an consecutiv, artistul invită la un spectacol de referinţă din lumea showbiz-ului românesc, una dintre cele mai complexe producţii de gen din România.

Totodată, luna decembrie în Capitală, include concerte ale unor artişti reputaţi precum Ştefan Hruşcă - artistul cântă alături de Corul Madrigal la Sala Palatului -, dar şi BZN - olandezii hotărând să se întoarcă în România după succesul înregistrat anul acesta în ţară.

Pe lista concertelor lunii decembrie organizate în Bucureşti mai pot fi menţionate o serie de spectacole dedicate Crăciunului, susţinute de orchestre vieneze, Festivalul de folk Om Bun, No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat şi Robin S, care vin să spună "I love the 90's", un show marca LaLa Band, precum şi reprezentaţii susţinute de Tudor Gheorghe şi Salvatore Adamo.

Lista concertelor care vor avea loc în Capitală, în luna decembrie:

1 decembrie

Zdob şi Zdub şi Bere Gratis în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din Bucureşti (19.00)

Grasu XXL - The Gang (23.00)

Direcţia 5 - Route 66 Club (23.30)

2 decembrie

Romano ButiQ - Tête-à-Tête (20.30)

4 decembrie

Concert caritabil - Open Pub (20.00)

5 decembrie

Phoenix - 50 de ani - Ateneul Român (19.00)

6 decembrie

BZN - Sala Palatului (20.00)

7 decembrie

Lotus (Cristi Minculescu) - True Club (20.00)

Krypton unplugged - Ageless Club (21.00)

8 decembrie

Bonnie Tyler - Sala Palatului (20.00)

Alternosfera - Turbohalle (21.00)

Mark Knight - Arenele Romane (21.00)

LaLa Band - LaLa Happy Xmas - Sala Polivalentă (19.00)

9 decembrie

Vienna Classic Christmas - Sala Palatului (19.30)

Madrigal - Ateneul Român (16.00 şi 20.00)

10 decembrie

Vienna Classic Christmas - Opera Naţională Bucureşti (19.30)

14 decembrie

Celelalte Cuvinte - Chaos Venue (21.00)

14 decembrie

Swedish House Mafia- Romexpo - Pavilionul Central (22.00)

13, 14, 15 decembrie

Ştefan Bănică - Sala Palatului (19.30)

17 - 19 decembrie

Festivalul de folk Om Bun - Teatrul Nottara

17 decembrie

Christmas in Vienna - Spirit of Vienna Orchestra la Bucureşti - Teatrul Naţional (19.00)

18 decembrie

Salvatore Adamo - Sala Palatului (20.00)

19 decembrie

Cargo - The Silver Church (19.00)

20 decembrie

Ştefan Hruşcă - "La mijlocu' cerului" - Sala Palatului (19.30)

Brujeria - Silver Church (20.00)

21 decembrie

Crăciun Vienez - Sala Palatului (19.00)

I love 90's - Sala Polivalenta (19.30)

22 decembrie

Concert Tudor Gheorghe "Degeaba...?!" - Sala Palatului (19.00)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici