Botezatu: Dacă Bianca e o femeie uşoară, care e problema voastră? - VIDEO

Cătălin Botezatu a vorbit, joi seară, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV despre faptul că nu va mai accepta atacuri la adresa sa şi la adresa iubitei sale, Bianca Drăguşanu.

65 afișări
Imaginea articolului Botezatu: Dacă Bianca e o femeie uşoară, care e problema voastră? - VIDEO

Botezatu: Dacă Bianca e o femeie uşoară, care e problema voastră? - VIDEO

"Nu voi mai accepta atacuri la adresa mea, nu voi mai accepta atacuri la adresa Biancăi. În fiecare zi se scrie despre Bianca şi despre bărbaţii cu care se presupune că umblă. În plus, mă minunez că s-a dat la ştiri despre operaţiile făcute de Bianca, acesta este subiect de ştiri?", a declarat Cătălin Botezatu, la Happy Hour.

Presa mondenă a relatat despre operaţiile estetice pe care le-a făcut iubita lui Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu şi despre apariţia acesteia la emisiunea "Din dragoste".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici