Boyzone lansează un nou single în care cântă şi regretatul Stephen Gately

Membrii formaţiei Boyzone vor lansa un nou single, care cuprinde şi pasaje interpretate de regretatul Stephen Gately, colegul lor, care a murit în octombrie anul trecut, la vârsta de doar 33 de ani, informează BBC News Online.

42 afișări
Imaginea articolului Boyzone lansează un nou single în care cântă şi regretatul Stephen Gately

Stephen Gately

Intitulată "Gave It All Away", aceasta este prima piesă pe care Boyzone o lansează după moartea colegului lor de trupă.

Single-ul va apărea pe piaţă pe 1 martie şi va fi urmat de albumul "Brother", pe 8 martie.

Gately a murit la vârsta de 33 de ani, în casa sa de vacanţă din Mallorca, în octombrie anul trecut.

Potrivit lui Ronan Keating, liderul trupei Boyzone, piesa va fi acompaniată de un videoclip foarte "foarte brut", care include înregistrări de arhivă cu Gately şi ceilalţi membri ai formaţiei, intercalate cu scene în care aceştia îi scriu o scrisoare "fratelui lor".

"Este o scenă frumoasă cu noi, stând în jurul mesei... cu fotografia preferată a lui Stephen agăţată pe un perete, în spatele nostru (...). Am vrut ca înregistrările să fie cât de sincere şi de oneste este posibil", a mai spus el.

Versurile cântecului, compus de Mika, au fost înregistrate în vara lui 2009.

Potrivit medicilor legişti, insuficienţa cardiacă a reprezentat cauza declanşării edemului pulmonar care a condus la decesul starului britanic, pe 10 octombrie 2009. Presa britanică a dezvăluit recent un alt amănunt tragic: Andy Cowles, partenerul de viaţă al muzicianului, a dormit timp de câteva ore alături de trupul neînsufleţit al iubitului său, fără să ştie că acesta murise în timpul somnului.

Stephen Gately suferise în trecut de depresie, însă în ultima perioadă cântăreţul era mai fericit şi mai încrezător ca niciodată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici