Brad Pitt a refuzat cererea în căsătorie a Angelinei Jolie

Angelina Jolie doreşte să se căsătorească în cel mai scurt timp cu partenerul ei de viaţă, Brad Pitt, cu care are şase copii, dintre care trei biologici, însă actorul vrea să amâne pentru un timp acest pas, informează site-ul femalefirst.co.uk.

69 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt a refuzat cererea în căsătorie a Angelinei Jolie

Brad Pitt a refuzat cererea în căsătorie a Angelinei Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Angelina l-a cerut în căsătorie pe Brad şi a sugerat că ar putea face nunta de Crăciun. Când Brad a insistat ca ei doi să mai aştepte înainte de a face acest pas, Angelina i-a spus că şi copiii lor îşi doresc ca ei doi să se căsătorească", a declarat o sursă apropiată cuplului.

"Brad crede că o căsătorie, în acest moment, nu este potrivită. Actorul ar vrea că el şi Angelina să meargă la nişte şedinţe de consiliere de cuplu, dar Angelina insistă ca ei doi să se căsătorească înainte de a face o altă adopţie sau de a avea un alt copil biologic", a mai spus aceeaşi sursă.

Recent, Pitt a declarat, într-un interviu pentru revista Hello!, că membrii familiei sale îşi vor oferi unul celuilalt, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cadouri speciale, realizate chiar de ei.

Brad Pitt va putea fi văzut în curând în cel mai recent film regizat de David Fincher, "Strania poveste a lui Benjamin Button", şi în filmul regizat de Terrence Malick, "Tree of Life". În prezent, Brad Pitt filmează pentru cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds".

Angelina Jolie este, pe lângă o actriţă celebră, şi ambasadoare a bunăvoinţei din partea ONU. Actriţa a primit trei premii Globul de Aur ("Gia", "George Wallace", "Tinereţe furată"), un premiu al Sindicatului Actorilor de Film ("Tinereţe furată"), un premiu Oscar ("Tinereţe furată") şi două nominalizări la Emmy ("Gia" şi "George Wallace").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici