Brad Pitt este încântat de felul în care îmbătrâneşte - GALERIE FOTO

Celebrul actor american Brad Pitt, în vârstă de 45 de ani, tată a şase copii, pe care îi creşte alături de partenera lui de viaţă, actriţa Angelina Jolie, a mărturisit recent că se simte împăcat cu vârsta sa şi că apreciază această perioadă de maturitate din viaţa lui, informează people.com.

83 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt este încântat de felul în care îmbătrâneşte - GALERIE FOTO

Brad Pitt este încântat de felul în care îmbătrâneşte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

"Nu mai sunt un puşti, acum am şase copii", a declarat Brad Pitt pentru revista Bild din Germania, cu ocazia turneului de promovare a filmului "Inglorious Basterds", în regia lui Quentin Tarantino. Renumitul actor american va fi prezent la premiera acestui film în Berlin, pe 28 iulie.

În acelaşi interviu, Brad Pitt a mărturisit că nu se teme să îmbătrânească: "Nu, dimpotrivă, chiar îmi place. E o etapă bună din viaţa mea".

În ultimele luni, actorul a petrecut mult timp acasă, alături de familia sa: "Mă trezesc devreme şi pregătesc micul dejun. Îi îmbrac pe copii şi-i pun să se spele pe dinţi. Apoi îi duc la şcoală".

Dimineaţa este, de altfel, momentul în care dormitorul cuplului Jolie-Pitt devine cel mai aglomerat, deoarece toţi cei şase copii vin să îşi salute părinţii şi se urcă alături de ei în pat.

"Avem un pat lat de trei metri, dar nu e suficient de mare. Dimineaţa, ei se urcă cu toţii în pat, ca şi cum supravieţuirea lor ar depinde de asta. Cu toţii suferim puţin din cauza lipsei somnului", spune actorul.

Brad Pitt a mărturisit că nu ar schimba nimic din viaţa lui actuală, declarând că se află exact acolo unde îşi dorea să se afle.

El a adăugat că îşi organizează activităţile zilnice astfel încât să poată petrece puţin timp şi cu partenera lui de viaţă, actriţa Angelina Jolie, chiar dacă locuiesc într-o casă aglomerată.

"Ne facem timp şi pentru noi. Este un lucru foarte important în orice relaţie", a explicat Brad Pitt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici