Brad Pitt, într-un film despre lumea sportului (Video)

Actorul american Brad Pitt va juca într-un film despre destinul lui Billy Beane, directorul general al clubului de baseball Oakland Athletics, regizat de Steven Soderbergh, care se va numi "Moneyball" şi va fi produs de studiourile Columbia Pictures, informează variety.com.

46 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt, într-un film despre lumea sportului (Video)

Actorul Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pelicula este inspirată din romanul "Moneyball: The Art of Winning an Unfair Game", scris de Michael Lewis, şi prezintă destinul lui Billy Beane, directorul general al clubului de baseball Oakland Athletics, care foloseşte un sofisticat sistem de analiză pe calculator pentru a forma o echipă care să se califice pentru World Series (finala Major Baseball League din Statele Unite), în ciuda unui buget anual mult mai scăzut decât cel al celebrei lor rivale, echipa New York Yankees.

Brad Pitt, care a colaborat cu Soderbergh la toate filmele din seria "Ocean's", a devenit interesat de proiectul "Moneyball" încă din 2008, după ce Steve Zaillian a acceptat să scrie scenariul.

Producătorii executivi ai filmului vor fi Michael De Luca şi Rachel Horovitz.

Soderberg şi-a dorit dintotdeauna să realizeze un film despre lumea sportului şi a profitat de această ocazie pentru a colabora încă o dată cu Brad Pitt. Soderbergh urma să regizeze "Cleo", un musical despre fatala relaţie dintre Cleopatra, regina Egiptului, şi generalul roman Marc Antoniu.

Rolurile principale din acest musical urmau să fie interpretate de Catherine Zeta-Jones, care a lucrat sub bagheta lui Soderbergh şi în filmul "Traffic", şi actorul australian Hugh Jackman.

Cu toate că reuşise să obţină finanţarea necesară, Soderbergh a decis să amâne acest film până în 2010, deoarece Jackman renunţase la proiect, din cauza unor probleme legate de agenda sa de lucru.

Soderbergh, care a regizat în 2008 ambiţiosul proiect "Che", cu Benicio Del Toro în rolul principal, a anunţat recent viitoarele lui lungmetraje: "The Girlfriend Experience", produs de compania 2929, şi "The Informant", produs de studiourile Warner Bros.

Brad Pitt a apărut în cel mai recent film regizat de David Fincher, "Strania poveste a lui Benjamin Button", pentru care este nominalizat la Oscar, şi într-un lungmetraj regizat de Terrence Malick, "Tree of Life". În prezent, Pitt filmează pentru cel mai recent lungmetraj al lui Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds".

Citeşte şi:

Brad Pitt nu se teme de bătrâneţe

Brad Pitt, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin

Nominalizarea la Oscar - o "recompensă incredibilă" pentru Pitt şi un "privilegiu" pentru Jolie

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici