"Brad Pitt nu o mai iubeşte pe Angelina Jolie", susţine un apropiat al actorului american - FOTO

Un prieten apropiat al actorului Brad Pitt a declarat, pentru cotidianul britanic Daily Mail, că acesta nu o mai iubeşte pe logodnica sa, Angelina Jolie, dar că nu poate renunţa la relaţia cu aceasta din cauza celor şase copii pe care îi cresc împreună.

2186 afișări
Imaginea articolului "Brad Pitt nu o mai iubeşte pe Angelina Jolie", susţine un apropiat al actorului american - FOTO

Brad Pitt si Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto)

Ron Bard este mediumul lui Brad Pitt şi îl cunoaşte pe acesta din 2004, fiindu-i prezentat de fosta sa soţie, Jennifer Aniston, scrie Daily Mail.

El susţine că a prevăzut relaţia dintre Pitt şi Angelina, în perioada în care cei doi filmau pentru pelicula "Mr & Mrs Smith", şi că l-ar fi atenţionat atunci pe actor că "va întâlni pe cineva care îi va schimba complet viaţa". În 2005, Brad Pitt a părăsit-o pe Aniston şi a început o relaţia cu partenera sa din film.

Ron Bard (54 de ani) susţine acum că Brad Pitt nu o mai iubeşte pe Angelina Jolie şi că actorul din "Troia" se simte obligat că continue relaţia pentru binele copiilor.

"Când eşti o vedetă atât de mare şi renunţi la o femeie precum Jennifer Aniston, lumea te va critica mulţi ani. Iar acum să părăseşti şase copii? Ce va spune lumea? Eşti blocat...", a spus mediumul american.

Întrebat dacă el crede că cei doi se mai iubesc, Bard a răspuns: "În final, nu contează dacă Pitt este îndrăgostit sau nu. El este un bărbat care şi-a luat un angajament faţă de şase copii şi care doreşte să-şi respecte angajamentul asumat. Dacă o iubeşte sau nu, asta este o altă poveste. Brad este tipul de bărbat care îşi găseşte fericirea în sufletul lui. Face ce crede el că trebuie să facă. Este un bărbat adevărat".

Aceste afirmaţii apar în contextul în care, potrivit presei internaţionale, Angelina Jolie i-ar fi cerut logodnicului ei să renunţe la serviciile de medium ale lui Ron Bard, după ce actorul i-ar fi cerut sfaturi acestuia în probleme financiare.

"Cred că doamna Jolie este foarte inteligentă. Cred că l-a prins în capcană, dar nu îi pasă de acest lucru, pentru că ea îşi iubeşte copiii mai mult decât relaţia cu Brad", a mai spus Bard, care este recunoscut drept un "psychic" al celebrităţilor de la Hollywood, respectiv o persoană care are o abilitate speciale sau o capacitate de percepţie extrasenzorială de a simţi lucruri mai greu accesibile simţurilor aşa-zis normale.

Mediumul susţine, de asemenea, că Brad Pitt s-a căsătorit deja, în secret, cu Angelina Jolie, şi că cei doi vor mai avea trei copii: "Puteţi să fiţi siguri de asta. Cred că vor ajunge la nouă copii".

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" şi "Kung Fu Panda". Lungmetrajul regizat de ea "In the Land of Blood and Honey" a fost nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film străin".

Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte patru nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj). Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit în acest an primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve Mc Queen, recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici