Brad Pitt nu va mai juca în thriller-ul "State of Play" din cauza grevei de la Hollywood

Actorul Brad Pitt a anunţat că nu va mai juca în thriller-ul politic "State of Play", inspirat din serialul de televiziune englezesc cu acelaşi titlu, din cauza faptului că scenariul producţiei nu va fi terminat la timp, o consecinţă a grevei scenariştilor de la Hollywood.

3 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt nu va mai juca în thriller-ul "State of Play" din cauza grevei de la Hollywood

Brad Pitt nu va mai juca în thriller-ul "State of Play" din cauza grevei de la Hollywood

Studiourile Universal încearcă să-i găsească repede un înlocuitor starului. Unele surse din companie spun că cel vizat este Johnny Depp, al cărui film, "Shantaram", producţie Warner Bros., a fost şi el amânat. Un alt posibil candidat pentru rolul lui Brad Pitt este Russell Crowe.

Aceleaşi surse din companie spun că actorul ar putea fi dat în judecată pentru încălcarea contractului.

Filmul va fi regizat de Kevin MacDonald ("Ultimul rege al Scoţiei"), în timp ce scenariul va fi semnat de Matthew Michael Carnahan.

Pitt urma să apară în film alături de Edward Norton, Helen Mirren, Rachel McAdams, Jason Bateman şi Robin Wright Penn.

Robin Wright Penn va juca rolul soţiei politicianului, interpretat de Edward Norton. Pitt urma să interpreteze rolul unui politician devenit jurnalist, care va acoperi subiectul acestei crime pentru publicaţia pentru care lucrează şi care va începe o relaţie cu personajul lui Wright Penn.

Rachel McAdams va juca rolul unui reporter de ziar care investighează moartea amantei unui membru al congresului american, în timp ce Mirren, câştigătoarea unui Oscar la ediţia de anul acesta a premiilor Academiei, va juca rolul editorului extrem de dur al publicaţiei. Rolul a fost jucat în versiunea pentru televiziune de actorul Bill Nighy.

Scenariul filmului este inspirat din cel al miniseriei de televiziune cu acelaşi titlu, scris de Paul Abbott.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici