Brad Pitt o regretă pe Jennifer Aniston

Prietenii lui Brad Pitt cred că acesta încă mai are sentimente pentru fosta lui soţie, actriţa Jennifer Aniston, la care se gândeşte foarte des, informeză femalefirst.co.uk.

179 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt o regretă pe Jennifer Aniston

Brad Pitt o regretă pe Jennifer Aniston (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit unor surse apropiate lui Brad Pitt, starul din filmul "The Curious case of Benjamin Button / Strania poveste a lui Benjamin Button" este nefericit în relaţia sa cu Angelina Jolie şi este nostalgic privind perioada în care a fost căsătorit cu Jennifer Aniston.

"Felul în care vorbeşte Brad despre Jennifer îi face pe prietenii săi să se întrebă dacă nu cumva, după tot acest timp, îşi doreşte să nu se fi despărţit de ea", a declarat o sursă apropiată actorului.

"Pot să pariez că încă o doreşte în secret. E mai sexy ca niciodată. Cu siguranţă a fost gelos când a aflat că s-a împăcat cu John Mayer. Brad se simţea el însuşi în preajma lui Jennifer", a mai spus aceeaşi sursă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston cinci ani, cuplul despărţindu-se în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici