Brad Pitt s-ar putea căsători cu Angelina Jolie

Brad Pitt, partenerul de viaţă al Angelinei Jolie, a declarat că ia în considerare căsătoria cu celebra actriţă, întrucât mariajul lor este "din ce în ce mai dorit" de cei şase copii ai cuplului.

441 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt s-ar putea căsători cu Angelina Jolie

Brad Pitt s-ar putea căsători cu Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi sunt împreună de şase ani şi au şase copii, Brad Pitt şi Angelina Jolie au spus în numeroase rânduri în trecut că nu doresc să-şi oficializeze relaţia. Totuşi, în ultimele luni, Brad Pitt a spus în mai multe rânduri că cei şase copii ai lor ar putea să-i forţeze să se căsătorească.

Recent, celebrul actor a declarat pentru femalefirst.co.uk că el şi Angelina iau în considerare căsătoria, pentru că mariajul lor "înseamnă mult" pentru copiii lor.

"Copiii întreabă despre căsătorie. Înseamnă din ce în ce mai mult pentru ei. Deci, este ceva la care trebuie să ne gândim. Dacă Angie şi cu mine simţim că acest lucru este important pentru copii, atunci ne vom căsători", a declarat Brad Pitt.

De asemenea, actorul în vârstă de 47 de ani a explicat că după ce a devenit tată şi-a schimbat modul de a lua decizii.

"Astăzi, tot ceea ce fac este influenţat de ce ar crede şi simţi copiii mei", a spus Brad Pitt. "Dar, cred că ei mă cunosc ca pe un tată; sper ca ei să creadă despre mine şi că sunt un actor al naibii de bun", a adăugat celebrul actor.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad Pitt a confirmat anul acesta că îşi doreşte să joace din nou într-un film alături de partenera lui de viaţă, Angelina Jolie, celebrul cuplu de actori analizând în această perioadă câteva proiecte cinematografice în care ar putea să apară din nou împreună. Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală.

Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie, în vârstă de 36 de ani, a mai fost căsătorită cu Johnny Lee Miller, din 1996 până în 1999, şi cu Billy Bob Thornton, din 2003 în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici