Brad Pitt şi-a fotografiat familia pentru coperta unei reviste

Brad Pitt a fotografiat-o pe Angelina Jolie împreună cu cei şase copiii ai lor, la Chateau Miraval, în sudul Franţei, unde cuplul locuieşte în prezent, imaginea realizată urmând să apară pe coperta revistei americane W, în ultima săptămână a lunii noiembrie, informează Fashion Week Daily.

20 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi-a fotografiat familia pentru coperta unei reviste

Brad Pitt şi-a fotografiat familia pentru coperta unei reviste (Imagine: Mediafax/AFP)

Aceasta este pentru prima dată când Brad Pitt realizează poza unei coperte de revistă, cu toate că fotografia se numără de mult timp printre pasiunile sale. El a apărut pe coperta din martie 2007 a revistei Interview ţinând în mână un aparat de fotografiat, iar Angelina Jolie i-a făcut cadou de ziua lui o cameră foto Littman 45 single.

Acesta este cea de-a doua oară când revista W realizează o copertă cu fotografii exclusive ale cuplului Jolie-Pitt. În 2005, revista a încheiat lunile de speculaţii despre presupusa relaţie a celor două vedete, prezentând un portofoliu de peste 30 de imagini cu Pitt şi Jolie, intitulat "Domestic Bliss" şi realizat de fotograful Steven Klein.

Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Gemenii cuplului Jolie-Pitt ocupă în prezent prima poziţie în topul celor mai scumpe fotografii cu copii de vedete. Primele fotografii ale acestora au fost vândute revistelor People şi Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, iar banii obţinuţi pe aceste imagini au fost donaţi unor cauze nobile, la fel cum s-a întâmplat cu suma primită pentru primele imagini ale primului copil biologic al cuplului, Shiloh.

Prima fotografie a vedetelor împreună cu primul copil biologic al lor, micuţa Shiloh, născută în mai 2006, în Namibia, a valorat 4,1 milioane de dolari. Fotografia a apărut într-o ediţie din iunie 2006 a revistei People. În plus, o altă serie de fotografii ale lui Shiloh a fost vândută ediţiei britanice a revistei Hello! pentru o sumă de 3,5 milioane de dolari. Cuplul a donat banii unor organizaţii de ajutorare a copiilor din Africa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici