Brad Pitt şi Angelina Jolie, în prag de divorţ

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt pe punctul de a se despărţi, după o relaţie de doi ani şi jumătate şi în urma unei dispute la finalul căreia actriţa i-a aruncat în faţă iubitului ei un pahar cu vin roşu, transmite entertainementwise.com.

10 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Angelina Jolie, în prag de divorţ

Brad Pitt şi Angelina Jolie, în prag de divorţ

Potrivit unui apropiat al cuplului, cei doi, care la momentul certei se aflau în Franţa, sunt foarte aproape să pună capăt relaţiei pe care o au şi chiar au discutat despre custodia copiilor.

"Nu se mai fac fericiţi unul pe celălalt. Dar vor să păstreze aparenţele de dragul copiilor", a declarat un prieten al celor doi, pentru revista In Style.

"Legătura lor romantică s-a destrămat. S-au transformat în doi oameni care stau împreună pentru copii", a adăugat sursa citată.

Potrivit informaţiilor existente, cearta dintre cei doi s-a declanşat ca umare a preferinţelor politice ale celor doi, Brad fiind suporter al candidatului prezidenţial democrat, Barack Obama, iar Angelina fiind susţinătoarea rivalului acestuia, John Edwards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici