Brad Pitt şi Tom Cruise ar putea juca din nou împreună, după 20 de ani

Brad Pitt şi Tom Cruise vor juca din nou împreună, în "Go Like Hell", un film inspirat din universul curselor automobilistice, la 20 de ani după ce au apărut pentru singura dată împreună pe marele ecran, în lungmetrajul "Interviu cu un vampir".

300 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt şi Tom Cruise ar putea juca din nou împreună, după 20 de ani

Tom Cruise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brad Pitt ar putea să se alăture distribuţiei din "Go Like Hell", noul film al cineastului Joseph Kosinski, regizorul SF-ului "Oblivion", în care rolul principal a fost jucat de Tom Cruise, informează allocine.fr.

Potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter, actorul american este în prezent curtat pentru acest proiect în care a fost deja distribuit Tom Cruise.

Dacă Brad Pitt va accept această ofertă, proiectul "Go Like Hell" va marca prima reîntâlnire pe marele ecran dintre Pitt şi Cruise, la 20 de ani după evoluţia lor din "Interviu cu un vampir".

"Go Like Hell" este un proiect cinematografic adaptat după un roman scris de A.J. Baime, dezvoltat iniţial de Michael Mann. Filmul va spune povestea lui Henry Ford II, care, în anii '60, a reinventat compania Ford cu ajutorul vizionarului Lee Iacocca, şi a lui Carroll Shelby, fost campion de curse, devenit mecanic. Succesul echipei americane a fost marcat de rivalitatea intensă cu legendarul producător italian Ferrari.

În prezent, Brad Pitt este ocupat cu filmările de la drama "Fury", inspirată din evenimente petrecute în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Starul american a putut fi văzut pe marile ecrane în 2013 în filme precum "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z", "Avocatul/ The Counselor" şi "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe", şi "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj).

Tom Cruise a mai jucat rolul unui pilot de curse în "Zilele tunetului" (1990), în regia lui Tony Scott, în care interpretează rolul lui Cole Trickle, un sportiv extrem de talentat, dar care nu ştie să transforme acest talent în succes.

Recent, Tom Cruise a jucat rolul locotenent-colonelului Bill Cage în SF-ul "Edge Of Tomorrow", în regia lui Doug Liman, film care va fi lansat în cinematografele din România pe 30 mai 2014.

Tom Cruise, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici