Brad Pitt va juca într-un film despre baseball

Actorul american Brad Pitt va juca în filmul "Moneyball", unde va interpreta rolul unui manager al unei echipe de baseball, informează accesshollywood.com.

18 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt va juca într-un film despre baseball

Brad Pitt va juca într-un film despre baseball (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta s-a aflat recent la Los Angeles, unde a participat la şedinţele de pre-producţie pentru filmul "Moneyball".

În prezent, producătorii caută actori care să interpreteze rolurile jucătorilor de baseball.

Lansarea filmului este programată pentru anul 2011.

Cel mai recent film în care joacă Brad Pitt, "Inglourious Basterds", în regia lui Quentin Tarantino, a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes. "Inglourious Basterds" este un proiect cinematografic despre cel de-Al Doilea Război Mondial, care împrumută elemente din genul spaghetti western. Pitt interpretează rolul locotenentului Aldo Raine, şeful Rezistenţei evreieşti. Personajul lui Pitt este un rebel din Tennessee (SUA), care conduce o bandă de opt soldaţi evrei americani ce vor să se răzbune pe nazişti în Franţa aflată sub Ocupaţie.

Pitt a fost nominalizat la ediţia din acest an a premiilor Oscar, pentru rolul din "Strania poveste a lui Benjamin Button".

Brad Pitt va putea fi văzut în curând şi în cel mai recent film regizat de Terrence Malick, "Tree of Life".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici