Brad Pitt va juca într-un thriller romantic cu o acţiune plasată în Al Doilea Război Mondial

Brad Pitt va juca într-un thriller romantic cu o acţiune care se desfăşoară în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, la doar câteva luni după ce a încheiat filmările de la "Fury", un alt lungmetraj a cărui acţiune este plasată în aceeaşi epocă.

162 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt va juca într-un thriller romantic cu o acţiune plasată în Al Doilea Război Mondial

Brad Pitt va juca într-un thriller romantic cu o acţiune plasată în Al Doilea Război Mondial

Starul american, în vârstă de 50 de ani, va avea un an 2014 foarte aglomerat, întrucât urmează să filmeze în lunile următoare şi o continuare a thrillerului SF "World War Z", informează dailymail.co.uk

Potrivit site-ului Deadline.com, noul proiect cinematografic al actorului Brad Pitt, cu o acţiune plasată în Al Doilea Război Mondial, nu are deocamdată un titlu şi va fi produs pe baza unui scenariu scris de Steven Knight.

Filmările vor debuta în primele luni ale anului 2015, după ce Brad Pitt va încheia turneul de promovare a dramei "Fury" - ce va fi lansată pe 14 noiembrie - şi după ce al doilea film regizat de Angelina Jolie, "Unbroken", va fi lansat de Crăciun.

Brad Pitt a mai jucat recent într-un film cu o acţiune plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial - "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", de Quentin Tarantino.

În 2014, partenera lui de viaţă, Angelina Jolie, va promova noul film al studiourilor Disney "Maleficent", ce va fi lansat pe 30 mai, şi va finaliza montajul de la "Unbroken", considerat deja un potenţial candidat serios la Oscarurile de anul viitor. Totodată, presa de specialitate afirmă că actriţa americană ar putea juca într-o continuare a filmului de acţiune "Salt", iar în 2015 va promova animaţia "Kung Fu Panda 3", în care Jolie asigură vocea personajului Tigress.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, cei doi actori ar urma să se căsătorească în vara acestui an în Franţa. Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au anunţat logodna în aprilie 2012.

Brad Pitt şi Angelina Jolie, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte patru nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj). Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit în acest an primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve Mc Queen, recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici