Bradley Cooper: "Am fost la un eveniment la Casa Albă fără lenjerie intimă"

Actorul şi producătorul american Bradley Cooper a fost invitat la emisiunea lui Ellen DeGeneres, unde a vorbit despre cum a fost forţat de împrejurări să participe la o cină de stat fastuoasă, desfăşurată la Casa Albă, fără să poarte lenjerie intimă, scrie contactmusic.com.

1066 afișări
Imaginea articolului Bradley Cooper: "Am fost la un eveniment la Casa Albă fără lenjerie intimă"

Bradley Cooper: "Am fost la un eveniment la Casa Albă fără lenjerie intimă"

Actorul în vârstă de 41 de ani a suferit schimbări fizice majore pentru rolul din drama "American Sniper/ Lunetistul american" şi, deşi i-a plăcut să se menţină în formă pentru film, muşchii săi bombaţi au devenit o oarecare problemă.

În timpul emisiunii lui Ellen DeGeneres, unde i-a fost coprezentatoare Prima Doamnă a Statelor Unite Michelle Obama, Bradley a fost una dintre celebrităţile cu care cele două au stat de vorbă.

Bradley şi-a amintit cum s-a pregătit pentru cina de la Casa Albă, din 2014: "Abia terminasem filmările pentru American Sniper, şi nu aveam decât un frac, care nu îmi venea. Eram atât de emoţionat că mi se va rupe sau descoase, încât am decis în ultimul moment să nu port lenjerie intimă".

Glumeaţă de fel, prezentatoarea emisiunii, Ellen, l-a întrebat pe actor: "Corect, pentru că dacă s-ar rupe, ar fi mult mai bine să nu ai lenjera pe tine, nu?", dar Michelle a fost complet de acord cu decizia lui Cooper, glumind şi ea: "Este bine pentru noi, nu-i aşa doamnelor?".

Bradley a vorbit în trecut despre menţinerea formei sale fizice, declarând pentru ediţia germană a revistei "Shape" că urmează o dietă strictă, dar şi un regim de exerciţii fizice.

"Încerc să mă antrenez două ore zilnic, 5 zile pe săptămână - 2 runde de cardio, 2 de greutăţi şi antrenament în plus pentru abdomen", a dezvăluit actorul.

"Încerc să consum alimente mai slabe în grăsimi cât mai des posibil, cum ar fi pui, curcan, salată sau orez brun. Mama mea este italiancă, deci iubesc pastele şi pizza - iar pentru desert, îngheţată, evident. Dar îmi permit să consum astfel de alimente doar uneori, pentru că ştiu cât de multe calorii conţin aceste preparate tentante", a conchis Cooper.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi al celui din surprinzătoarea comedie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane în "Scenariu pentru happy-end", "Ţeapă în stil american" şi "Loveşte şi fugi". Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar de 4 ori, printre nominalizări numărându-se premiul pentru cel mai bun actor în rol principal pe 2015, pentru prestaţia sa din filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici