Bradley Cooper şi Zoe Saldana s-au despărţit

Actorii Bradley Cooper şi Zoe Saldana s-au despărţit pentru a doua oară în ultimele luni, cu puţin timp înainte de vacanţa de Crăciun, însă intenţionează să apară împreună la evenimentele mondene din cadrul sezonului premiilor de la Hollywood.

573 afișări
Imaginea articolului Bradley Cooper şi Zoe Saldana s-au despărţit

Bradley Cooper şi Zoe Saldana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei surse, cei doi actori sunt mult prea ocupaţi cu carierele lor din film şi nu mai au timp pentru a întreţine o relaţie amoroasă, informează contactmusic.com.

Bradley Cooper şi Zoe Saldana, care s-au împăcat în septembrie 2012 după o primă despărţire ce a durat şase luni, au decis să se despartă din nou, cu puţin timp înainte de vacanţa de Crăciun, însă intenţionează să apară împreună la evenimentele din cadrul sezonului premiilor de la Hollywood.

"Zoe voia să îşi petreacă sărbătorile cu Bradley şi familia acestuia în Europa. Urmau să meargă cu toţii la Paris, dar lucrurile nu au mers prea bine în relaţia lor. În cele din urmă, Zoe a petrecut Revelionul cu nişte prieteni la Miami", a declarat o sursă pentru New York Post.

Surse din anturajul celor doi actori spun că aceştia erau mult prea ocupaţi cu carierele lor - Bradley se află în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Silver Linings Playbook", şi trebuie să filmeze o serie de reclame, iar Zoe a participat recent la filmările pentru "Star Trek" şi "Blood Ties".

Bradley Cooper, în vârstă de 37 de ani, şi Zoe Saldana, în vârstă de 34 de ani, s-au întâlnit cu ocazia filmărilor de la pelicula "The Words", au avut o relaţie de trei luni şi s-au despărţit prima dată în martie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici