Brian May, chitaristul trupei Queen, către fanii români: Pregătiţi-vă să vibraţi pe rock!

Brian May, chitaristul trupei Queen, care va concerta pentru prima dată în România alături de Kerry Ellis, pe 14 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, le transmite fanilor români să se pregătească să vibreze pe ritmul muzicii rock.

722 afișări
Imaginea articolului Brian May, chitaristul trupei Queen, către fanii români: Pregătiţi-vă să vibraţi pe rock!

Brian May, chitaristul trupei Queen, către fanii români: Pregătiţi-vă să vibraţi pe rock!

"Venim în România. Aşteptăm cu nerăbdare să vă facem să vibraţi de energia muzicii rock!", spun Brian May şi Kerry Ellis într-un clip video adresat fanilor români şi publicat pe canalul de pe platforma YouTube al chitaristului.

Brian May, chitaristul trupei Queen, va concerta anul acesta pentru prima dată în România. Primul spectacol al artistului va avea loc peste două săptămâni, pe 14 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, fiind vorba despre un proiect muzical personal al artistului, inclus în turneul european intitulat "One Voice", pe care acesta îl susţine alături de solista britanică Kerry Ellis.

Întâlnirea cu Brian May, unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti ai lumii şi membru fondator al unei trupe de care se leagă zeci de ani din istoria muzicii rock, este unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului. Artistul şi-a început deja turneul european care îl va aduce pe 14 martie şi la Bucureşti cu unul dintre proiectele sale de suflet: colaborarea cu Kerry Ellis.

Cei doi s-au cunoscut în 2002, când chitaristul, surprins de vocea artistei, a încurajat-o să participe la audiţiile pentru musicalul "We Will Rock You". Kerry fost distribuită în rolul lui Meat, care avea să-i consolideze drumul către o carieră impresionantă în musicaluri celebre de pe Broadway şi West End-ul londonez, printre care "Les Misérables", "Wicked", "Oliver" şi "Cats".

Câţiva ani mai târziu, cei doi aveau să se reîntâlnească pentru o colaborare de studio, prima dintr-o lungă serie de proiecte realizate împreună. Brian May a fost producătorul albumului "Anthems", primul din cariera discografică a lui Kerry Ellis, cei doi susţinând ulterior o serie de concerte, mai ales pe continentul european. Astfel a apărut şi cel de-al doilea album al artistei, realizat în colaborare cu Brian May, "Acoustic by Candlelight", o colecţie emoţionantă de momente live culese din turneul susţinut împreună.

La începutul acestui an, Brian May şi Kerry Ellis au dat startul unui nou turneu european, "One Voice", care va cuprinde, pe lângă multe piese originale, şi numeroase interpretări ale unor hituri clasice, inclusiv piese The Beatles şi Queen. Cu această ocazie, cei doi vor ajunge pentru prima dată şi la Bucureşti.

Biletele pentru show-ul susţinut de Brian May şi Kerry Ellis sunt disponibile online, pe www.eventim.ro, şi în reţeaua magazinelor afiliate (Orange, Vodafone, Germanos, Cărtureşti, Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV), la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 121,50 de lei, 175,50 de lei, 247,50 de lei, 337,50 de lei şi 436,50 de lei, preţuri la care se adaugă comisioanele de ticketing.

Totodată, chitaristul Brian May va reveni la Bucureşti pentru unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale ultimilor ani: o producţie originală Queen cu cele mai cunoscute piese ale trupei lansate de-a lungul timpului, pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici