Brian May, doctorand în astrofizică - Reuters

Chitaristul Brian May de la Queen este pe cale să devină doctor în astrofizică, la peste 35 de ani după ce şi-a abandonat studiile pentru a fi star rock, transmite Reuters.

5 afișări
Imaginea articolului Brian May, doctorand în astrofizică - Reuters

Brian May, doctorand în astrofizică - Reuters

May a ajuns pe insula La Palma (Spania) în urmă cu câteva zile, pentru a face observaţii astronomice pentru teza sa de doctorat, potrivit unui comunicat al Institutului de Astrofizică din Insulele Canare.

Teza sa, pe tema mişcărilor radiale din norul de praf din sistemul nostru solar, este ultima etapă a studiilor doctorale.

După ce îşi va preda teza la Imperial College din Londra, May va trebui să aştepte până profesori universitari îi vor evalua lucrarea, înainte să primească titlul de doctor anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici