Brigitte Sfăt face pereche cu Daniel Niţoiu, vineri, la "Dansez pentru tine"

Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, face pereche cu Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00, pentru un dans bollywoodian pe care îl vor prezenta vineri seară, în interes caritabil, la emisiunea "Dansez pentru tine", informează Pro TV.

118 afișări
Imaginea articolului Brigitte Sfăt face pereche cu Daniel Niţoiu, vineri, la "Dansez pentru tine"

Brigitte Sfăt face pereche cu Daniel Niţoiu, vineri, la "Dansez pentru tine"

Brigitte şi Daniel vor spune în paşi ritmaţi de dans o poveste plină de veselie, optimism şi gingăşie tipic indiană, presărată cu sincroane energice care să-i poarte noroc micuţei Kassandra, conform Pro TV.

La numai cinci ani, Kassandra a cunoscut deja partea urâtă a vieţii. Fostul internaţional Iosif Rotariu şi soţia lui, Dana, au hotărât să înfieze o fetiţă. S-au decis pe loc, fără discuţii, doar dintr-o singură privire. Micuţa Kassandra era doar un boţ de carne strivit de propriile-i rude. Mama ei a abandonat-o şi fetiţa a devenit o povară pentru bunica în grija căreia a rămas. Fără milă, femeia a chinuit-o teribil: a zdrobit-o în bătaie până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi aproape a lăsat-o să piară de foame şi a aruncat-o de la etajul al treilea.

"Din ancheta medico-legală reiese că nu era un punct nelovit pe corpul ei. Era arsă cu ţigara şi îi fusese turnat acid sulfuric pe faţă", povesteşte Dana Rotariu. În decurs de un an şi patru luni, fetiţa a fost supusă la 24 de intervenţii chirurgicale. Nici în prezent nu îşi poate folosi mâinile şi un picior, iar maxilarul necesită o operaţie imediată. Până acum, soţii Rotariu au cheltuit 40.000 de euro, însă greul abia acum începe. Kassandra mai are nevoie de trei intervenţii, pe care le poate face doar în străinătate, la Strasbourg.

Kassandra nu este singurul copil adoptat de soţii Rotariu. Cu trei ani în urmă, Iosif şi Dana l-au înfiat pe Cristian, în vârstă de 7 ani, un băieţel bolnav de diabet. Familia Rotariu are şi doi copii naturali, Roberto, în vârstă de 20 de ani, şi Romina, în vârstă de 25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici