BRITANICII AU TALENT: Realizatorul TV Simon Cowell, împroşcat cu ouă în finala concursului - VIDEO

Realizatorul TV Simon Cowell, jurat al emisiunii "Britanicii au talent/ Britain's Got Talent", a fost împroşcat cu ouă în finala concursului, care a avut loc sâmbătă seară, de o violistă care participase la o ediţie anterioară a show-ului, .

1051 afișări
Imaginea articolului BRITANICII AU TALENT: Realizatorul TV Simon Cowell, împroşcat cu ouă în finala concursului - VIDEO

BRITANICII AU TALENT: Realizatorul TV Simon Cowell, împroşcat cu ouă în finala concursului - VIDEO

Violista Natalie Holt a participat la ediţia din 2012 a emisiunii, alături de formaţia ei, Raven Quartet, însă nu a trecut de preselecţii.

Sâmbătă seară, violista, care se afla pe scenă pentru a-i acompania pe fraţii Richard şi Adam, a aruncat cu ouă în Simon Cowell. Muziciana - nominalizată la premiile BAFTA şi care a cântat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, anul trecut - şi-a cerut apoi scuze pentru gestul său "prostesc" faţă de cei doi cântăreţi de operă galezi pe care îi acompania, informează dailymail.co.uk.

Nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care Natalie a decis să arunce cu ouă în juraţii "Britain's Got Talent", iar colegii săi de formaţie spun că nu au fost implicaţi în acest incident.

Un echipaj de poliţie a fost chemat la faţa locului, dar producătorii au luat decizia de a nu o acţiona în justiţie pe muziciana în vârstă de 30 de ani.

La rândul său, Cowell, care nu s-a lăsat tulburat de incident, a spus că a crezut iniţial că femeia arunca cu sendvişuri şi că totul făcea parte din numărul artistic.

Concursul "Britain's Got Talent" a fost câştigat, sâmbătă seară, de trupa de dans Attraction.

Simon Cowell este un mogul din industria entertainment care a devenit unul dintre cei mai acerbi "judecători" ai concursurilor de talente, participând la show-uri precum "Pop Idol", "The X Factor", "Britain's Got Talent" şi "American Idol". El este proprietarul casei de discuri şi de televiziune Syco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici