Britanicii, pe ultimul loc într-un top al celor mai performanţi amanţi din Europa

Britanicii ocupă ultimul loc într-un top al celor mai performanţi amanţi din Europa, însă se află pe un loc fruntaş în topul naţiunilor cu înclinaţii spre exhibiţionism şi alte practici sexuale considerate perverse, potrivit unui sondaj realizat de compania de cercetări de piaţă YouGov.

221 afișări
Imaginea articolului Britanicii, pe ultimul loc într-un top al celor mai performanţi amanţi din Europa

Britanicii, pe ultimul loc într-un top al celor mai performanţi amanţi din Europa (Imagine: Adrian Staicoviciu/Mediafax Foto)

"În intimitatea dormitoarelor lor, mulţi dintre britanici sfidează imaginea tradiţională a unei naţiuni pudice, purtând costume fanteziste sau filmându-se (în ipostaze intime, n.r.)", afirmă autorii acestui articol publicat pe site-ul tabloidului Daily Mail. În plus, mai mult de 33% dintre britanici au dezvăluit că au făcut sex în locuri publice.

Sondajul intitulat European Sex Survey, ale cărui rezultate au fost publicate joi, dezvăluie felul în care reprezentanţii din 13 ţări europene îşi apreciază propriile performanţe sexuale. În comparaţie cu celelalte 12 ţări incluse în acest sondaj, britanicii ocupă ultimul loc în topul performanţelor din dormitor.

Invitaţi să acorde o notă propriilor performanţe sexuale, pe o scală de la 1 la 5, britanicii au ocupat ultimul loc, cu un scor mediu de 3,3.

Elveţienii sunt cei mai încrezători amanţi dintre europeni, cu un scor mediu de 3,9. Pe locul al doilea s-au clasat la egalitate olandezii şi austriecii, cu un scor mediu de 3,85.

Scoruri similare s-au obţinut şi atunci când participanţii au fost invitaţi să acorde note pentru calitatea propriei vieţi sexuale. Britanicii au ocupat ultimul loc şi în acest top, în care primul loc a revenit, din nou, elveţienilor, iar locul al doilea a fost împărţit de olandezi şi spanioli.

În schimb, britanicii ocupă locul al doilea în topul europenilor cu înclinaţii pentru practici sexuale considerate perverse, fiind depăşiţi doar de finlandezi. Astfel, 11% dintre britanici au recunoscut că "se îmbracă în diverse costume atunci când fac sex" (14% dintre finlandezi au declarat acelaşi lucru). Totodată, 14% dintre britanici au spus că s-au fotografiat sau s-au filmat în timp ce făceau sex, însă au fost învinşi şi la acest capitol tot de către finlandezi.

Britanicii se află pe podium şi în topul naţiunilor ale căror reprezentanţi au spus că au făcut sex în locuri publice (34%). Ei au fost depăşiţi la acest capitol doar de danezi şi de austrieci.

Francezii, care au reputaţia de a fi "cei mai buni amanţi" din lume, preferă însă intimitatea dormitorului (doar 19% dintre ei au spus că au făcut sex în locuri publice).

Totuşi, parcă pentru a-şi respecta "blazonul", mulţi dintre bărbaţii şi femeile franceze au declarat că au avut atât de mulţi parteneri sexuali încât nu pot să îşi amintească numărul lor. Doar jumătate dintre ei au putut să îşi amintească numele tuturor partenerilor lor sexuali - în comparaţie, 64% dintre britanici au reuşit acest lucru.

Danezii şi finlandezii par a fi cei mai dispuşi să îşi înşele partenerii de viaţă - 32% dintre ai au recunoscut că au fost infideli. Olandezii se află la polul opus şi sunt cei mai fideli dintre europeni (doar 15% dintre ei au recunoscut că şi-au înşelat partenerii).

Peste două treimi dintre britanici au recunoscut că au avut o aventură de o noapte, însă acest procent este mult mai mic decât cel înregistrat în ţările scandinave.

Sondajul a fost realizat la începutul acestui an de compania de cercetări de piaţă YouGov pe un eşantion reprezentativ de 14.000 de persoane din 12 ţări europene. România nu a fost inclusă în acest sondaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici