Britney Spears a devenit personaj într-un volum de benzi desenate

Cântăreaţa americană Britney Spears este cea mai recentă celebritate care a ajuns pe lista vedetelor imortalizate într-un volum de benzi desenate.

130 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a devenit personaj într-un volum de benzi desenate

Britney Spears a devenit personaj într-un volum de benzi desenate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană, a cărei ascensiune la statutul de celebritate mondială şi a cărei viaţă privată au fost intens mediatizate în ultimul deceniu, a devenit personajul principal într-un volum de benzi desenate realizat de editura Bluewater Productions Inc. Aceeaşi companie a transpus recent într-o poveste animată şi viaţa actriţei Lindsay Lohan, informează contactmusic.com.

Printre celelalte staruri care au avut parte de acelaşi "tratament" din partea editurii amintite se numără actorii Kristen Stewart şi Robert Pattinson - starurile francizei "Twilight" -, dar şi cântăreaţa Lady Gaga.

"Ea este o persoană mult mai complicată decât realizează majoritatea oamenilor. Indiferent de prejudecăţile pe care le aveţi despre ea, vor exista întotdeauna şi mai multe surprize şi învelişuri care aşteaptă să fie dezvelite. Dincolo de cariera ei de cântăreaţă, există acolo o fiinţă umană adevărată care luptă pentru o viaţă reală, luptă pentru a rămâne fidelă artei sale şi care luptă pentru a fi înţeleasă", a declarat Patrick McCray, autorul acestui volum de benzi desenate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici