Britney Spears a obţinut trei premii la MTV Video Music Awards (Video şi Galerie Foto)

Cântăreaţa americană Britney Spears a câştigat trei premii la MTV Video Music Awards, duminică seara, la Los Angeles, fapt care marchează o revenire după ultimii doi ani de viaţă haotică şi probleme profesionale.

13 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a obţinut trei premii la MTV Video Music Awards (Video şi Galerie Foto)

Britney Spears a obţinut trei premii la MTV Video Music Awards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista, în vârstă de 26 de ani, a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe, cel mai bun videoclip pop şi premiul pentru videoclipul anului, pentru piesa "Piece of Me", care se adresează paparazzilor care nu au lăsat-o în pace în ultimii ani.

Aceste premii sunt primele pe care Britney Spears le primeşte la MTV Video Music Awards, deşi a mai fost nominalizată de 16 ori până în prezent.

GALERIE FOTO

"Mulţumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvântare, mulţumesc familiei şi minunaţilor mei băieţi care m-au inspirat în fiecare zi şi le mulţumesc fanilor", a spus Spears, în momentul primirii premiului pentru videoclipul anului.

În urmă cu un an, prestaţia ei din deschiderea MTV Video Music Awards a fost calificată drept dezastruoasă de către presa americană, care a criticat lipsa de profesionalism, play-back-ul desincronizat şi garderoba lui Spears, a cărei siluetă era subliniată de o pereche de bikini negri.

Din 2006, Britney Spears, care a fost cântăreaţa cea mai bine plătită din lume în perioada 2000 - 2005, s-a confruntat cu o serie de probleme judiciare şi personale, ţinând prima pagină a ziarelor de scandal.

Ea pare însă că a recâştigat controlul asupra propriei vieţi şi cariere, ducând o existenţă discretă.

Britney Spears -"Piece of Me"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici