Britney Spears a primit din partea Madonnei sfaturi legate de creşterea copiilor

Cântăreaţa americană Britney Spears a mărturisit recent că a primit din partea Madonnei, mamă a trei copii, o serie de sfaturi pentru creşterea şi educarea celor doi fii ai săi, pe care le-a pus ulterior în aplicare, informează thesun.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a primit din partea Madonnei sfaturi legate de creşterea copiilor

Britney Spears a primit din partea Madonnei sfaturi legate de creşterea copiilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Britney Spears a declarat într-un interviu acordat recent revistei Hello că Madonna a fost persoana care a încurajat-o să îşi ia copiii alături de ea în turneul mondial care în prezent este în desfăşurare.

"În calitate de mame, ne dorim să trăim cât mai multe momente frumoase alături de copiii noştri, iar peste ani, să putem rememora aceste clipe", a explicat Britney Spears. "Când vor fi adulţi, vreau ca şi copiii mei să spună: «Mama a muncit foarte mult, dar a fost întotdeauna alături de noi»", a adăugat cântăreaţa americană.

Pentru a face faţă cu succes sarcinilor de mamă şi de artistă, Britney Spears a apelat la serviciile fostului ei soţ, Kevin Federline, care a acceptat să aibă grijă de cei doi fii ai lor, Sean Preston şi Jayden James. Britney Spears îl plăteşte pe Kevin Federline pentru aceste servicii cu suma de 5.000 de dolari pe săptămână.

În prezent, Britney Spears se află în turneu în America de Nord, pentru a-şi promova cel mai recent album, "Circus".

Recent, artista a decis să îşi extindă turneul şi în Europa, unde va susţine 12 concerte.

Precedentul turneu susţinut de Spears a avut loc în 2004, ulterior presa internaţională concentrându-se mai degrabă asupra problemelor din viaţa personală a lui Britney decât asupra carierei ei. Vedeta s-a căsătorit, a divorţat, a născut doi copii şi a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică după o serie de căderi nervoase.

Însă anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Albumul "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici