Britney Spears, acuzată că a furat o perucă dintr-un magazin

Turbulenta cântăreaţă americană Britney Spears a fost acuzată că a furat o perucă, la câteva minute după ce s-a dezbrăcat în public pentru a proba o pereche de chiloţi într-un magazin pentru adulţi din Los Angeles.

3 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, acuzată că a furat o perucă dintr-un magazin

Foto www.dailymail.co.uk

Se pare că, după o altercaţie cu angajaţii magazinului, cântăreaţa a pus mâna pe o perucă şi a părăsit clădirea fără a o plăti.

Incidentul a avut loc într-un magazin pentru adulţi din Los Angeles, pe 18 noiembrie, potrivit publicaţiei americane Us Weekly. Publicaţia mai informează că Spears a încercat să probeze înainte de incident nişte lenjerie intimă sexy, dar angajaţii magazinului i-au spus că acest lucru nu este permis, informează dailymail.co.uk.

"I-au spus că nu are voie să probeze perechea de chiloţi, iar ea a fost foarte supărată", a povestit un martor al incidentului. În acest moment, comportamentul cântăreţei s-a înrăutăţit: în mijlocul magazinului, aceasta şi-a dat jos propria lenjerie intimă pentru a proba o pereche de chiloţi care erau imprimaţi cu textul "Barely Legal".

15 clienţi s-au uitat şocaţi la Spears. "Angajaţii spuneau: «Nu vă schimbaţi aici». Iar ea a spus «Ei bine, nu m-aţi lăsat să o fac la cabina de probă»", a povestit un alt martor al scenei. Criza de furie a lui Spears a continuat şi după ce i s-a spus să plătească produsul. În cele din urmă a plătit cu o carte de credit, dar în drum spre ieşirea din magazin a pus mâna pe o perucă şi a plecat.

Între timp, cântăreaţa a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată cu producătorul muzical J. R. Rotem, de care, de altfel, s-a şi despărţit, după o relaţie foarte scurtă. Revista In Touch Weekly a scris că Spears ar fi fost însărcinată cu cel de-al treilea copil al său. Britney mai are doi copii cu dansatorul Kevin Federline, de care a divorţat în vară. În toamna acestui an, ea a pierdut custodia copiilor în favoarea fostului soţ, din cauza comportamentului său excentric şi a faptului că a obţinut rezultate pozitive la testele anti-drog. Judecătorul a decis că Spears nu poate să-şi asume responsabilităţile de mamă până nu îşi va rezolva problemele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici