Britney Spears calcă pe urmele Madonnei, şocând Biserica

Cântăreaţa americană Britney Spears a şocat Biserica catolică după ce a ales un confesional drept cadru pentru o şedinţă foto pentru promovarea noului său album "Blackout".

4 afișări
Imaginea articolului Britney Spears calcă pe urmele Madonnei, şocând Biserica

Britney Spears calcă pe urmele Madonnei, şocând Biserica

Spears apare într-una dintre fotografii îmbrăcată într-o fustă extrem de scurtă şi ciorapi de plasă, într-un confesional, alături de un preot chipeş care ascultă cum starul "se căieşte", informează mirror.co.uk

Într-o altă fotografie "fierbinte", Britney stă aşezată pe genunchii preotului în confesional.

Britney calcă astfel pe urmele Madonnei, vedeta care i-a oferit turbulentei cântăreţe un moment de celebritate, sărutând-o pe gură în timpul unei mediatizate gale MTV.

Anul trecut, în timpul turneului de promovare a albumului "Confessions o a Dance Floor", Madonna şi-a pus o coroană de spini şi s-a suspendat de o cruce imensă, în timp ce cânta melodia "Live to Tell". Mai multe grupuri religioase din lume au protestat în urma concertelor acesteia, mai ales că nu a fost pentru prima dată când spectacolele ei au deranjat Biserica. În 1990, Papa i-a îndemnat pe oameni să boicoteze turneul "Blond Ambition", deoarece, în timp ce cânta melodia "Like a Virgin", Madonna simula actul de masturbare. În plus, videoclipul melodiei "Like a Prayer" a fost condamnat de Vatican pentru că unele imagini, precum cea a unei cruci în flăcări şi cea a unui Iisus negru, au fost considerate drept blasfemie.

Noul album al cântăreţei americane Britney Spears, "Blackout", va fi lansat 30 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici