Britney Spears, dată în judecată de fosta ei gardă de corp

Cântăreaţa Britney Spears a fost dată în judecată de fosta ei gardă de corp, care susţine că a suferit diverse accidente în perioada în care a lucrat pentru celebra artistă americană, informează femalefirst.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, dată în judecată de fosta ei gardă de corp

Britney Spears, dată în judecată de fosta ei gardă de corp

Kerry Vine, fosta gardă de corps a cântăreţei Britney Spears, a dat în judecată şi compania de pază şi protecţie pentru care a lucrat, acuzându-şi foştii directori că l-au obligat să presteze anumite servicii de securitate care i-au cauzat diverse accidente, potrivit tmz.com.

În documentele legale depuse la tribunal, prezentate de site-ul tmz.com, se afirmă că "(Britney Spears) s-a ocupat cu multă neglijenţă de casa şi de afacerile ei, contribuind astfel la accidentarea sa (a lui Kerry Vine - n.r.)".

Britney Spears a devenit în ultimele luni o prezenţă regulată în tribunalul din Los Angeles. Alături de tatăl ei, Jamie, Britney Spears încearcă să obţină ordine de restricţie împotriva fostului ei manager Sam Lufti şi a avocatului Jon Eardley. În luna martie, artista americană a reuşit să obţină un ordin judecătoresc de restricţie cu durata de trei ani împotriva fostului ei iubit, paparazzo Adnan Ghalib.

În prezent, Britney Spears efectuează un turneu pe teritoriul nord-american pentru a-şi promova albumul "Circus". Recent, artista a decis să îşi extindă turneul şi în Europa, unde va susţine 12 concerte.

Precedentul turneu susţinut de Spears a avut loc în 2004. După respectivul turneu, presa internaţională s-a concentrat mai degrabă asupra problemelor din viaţa personală a lui Britney decât asupra carierei ei. Vedeta s-a căsătorit, a divorţat, a născut doi copii şi a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică după o serie de căderi nervoase.

Însă anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Albumul "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici