Britney Spears infirmă zvonurile despre o viitoare colaborare cu Madonna

Cântăreaţa pop americană Britney Spears a infirmat zvonurile cu privire la o viitoare colaborare cu Madonna, în timpul următorului ei concert de la New York, informează femalefirst.co.uk.

29 afișări
Imaginea articolului Britney Spears infirmă zvonurile despre o viitoare colaborare cu Madonna

Britney Spears infirmă zvonurile despre o viitoare colaborare cu Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Zvonurile privind colaborarea dintre cele două dive ale muzicii pop, cu ocazia apropiatului concert Britney Spears de la New York, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său "Circus", au apărut după ce un bărbat care pretinde că este coaforul cântăreţei americane a dezvăluit această "surpriză" pentru un tabloid din Statele Unite.

Acest zvon părea să capete şi mai multă greutate în momentul în care Madonna, pentru a-şi arăta sprijinul pentru turneul de revenire al mai tinerei ei colege din industria muzicală, a fost prezentă în public, săptămâna trecută, la concertul suţinut de Britney Spears la Nassau Coliseum din New York.

Britney Spears şi-a anunţat însă admiratorii să nu îşi facă speranţe prea mari în privinţa unei colaborări cu Madonna pentru concertul pe care îl va susţine la New York, pe 23 martie, declarând că afirmaţiile făcute de David Alexander sunt false.

Într-o declaraţie pe site-ul personal al cântăreţei, se afirmă că "în ciuda zvonurilor care susţin contrariul, Britney nu are, cel puţin pentru moment, niciun plan de colaborare în viitorul apropiat pentru concertele sale". În acelaşi mesaj, se arată şi că "David Alexander nu este coaforul lui Britney Spears" şi că artista "nu a auzit niciodată de el".

Ultima oară când Britney Spears şi Madonna au urcat împreună pe aceeaşi scenă a fost în noiembrie 2008, în timpul concertului de la Dodgers Stadium din Los Angeles.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici