Britney Spears, Jennifer Lopez şi Paris Hilton, la "Bikini Weekend", de la MTV

Postul de muzică MTV va prezenta, pe 21 şi 22 iunie, sub genericul "Bikini Weekend", ipostaze inedite ale unor vedete precum Britney Spears, Paris Hilton şi Jennifer Lopez, surprinse în timp ce purtau accesorii de plajă sumare, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

18 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, Jennifer Lopez şi Paris Hilton, la "Bikini Weekend", de la MTV

Britney Spears, Jennifer Lopez şi Paris Hilton, la "Bikini Weekend", de la MTV

Britney a fost surprinsă, săptămâna trecută, în timp ce se distra în Las Vegas, la ziua de naştere a tătălui ei, purtând o pereche de bikini.

Întrucât se apropie de dimensiunile care au consacrat-o, MTV a decis să o propună pe Britney Spears, alături de Paris Hilton şi Jennifer Lopez, drept una din cele mai provocatoare apariţii, în competiţia pentru cea mai sexy apariţie într-un videoclip.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici