Britney Spears, mai fericită ca niciodată

  • Britney Spears îşi asigură fanii că e mai bine ca niciodată
  • Fanii lui Britney credeau că este ţinută prizonieră în propria casă
  • Britney a fost recent în vacanţă cu iubitul său, Sam Asghari
1404 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, mai fericită ca niciodată

Britney Spears, mai fericită ca niciodată

Într-o nouă postare pe Instagram, Britney Spears îşi asigură fanii că e bine, şi că nu a fost vreodată mai fericită. Britney se află sub tutela tatălui ei din 2008, după ce a suferit o cădere psihică.

În luna August a acestui an, cântăreaţa a spus că îşi doreşte să scape de sub tutelă şi a cerut să fie făcut public cazul. Atunci, fanii lui Britney au lansat campania #FreeBritney. Ba chiar i-au cerut ajutorul iubitului său, Sam Asghari. 

Ei credeau că Spears este ţinută prizonieră în propria casă şi trimite mesaje codate prin postările ei de pe reţelele de socializare. 

Cântăreaţa i-a asigurat că nu au de ce să îşi facă griji. 

„Stiu ca au fost o mulţime de comentarii şi o mulţime de oameni au spus multe lucruri despre mine, dar vreau ca voi să ştiţi că sunt bine, sunt mai fericită decât am fost vreodată, şi vă transmit numai bine şi multa iubire!”, spune artista într-o postare pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Oct 13, 2020 at 10:36am PDT

Cântăreaţa a mai postat şi clipuri din vacanţă, alături de iubitul ei. E de înţeles acum, de ce e Britney atât de fericită. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici