Britney Spears, protagonista unui film documentar pe postul E!

Cântăreaţa Britney Spears, care îşi va lansa cel mai recent album, "Britney Jean", la începutul lunii viitoare, va fi protagonista unui film documentar despre viaţa şi cariera sa, ce va fi difuzat în premieră de postul E! pe 22 decembrie.

156 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, protagonista unui film documentar pe postul E!

Britney Spears (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Filmul documentar, intitulat "I Am Britney Jean", durează de 90 de minute şi va fi difuzat pe 22 decembrie, cu cinci zile înainte de începerea seriei de spectacole "Britney: a Piece of Me", care se vor desfăşura timp de doi ani la Planet Hollywood Resort din Las Vegas. În această producţie, cântăreaţa este filmată în timpul pregătirilor pentru noul album şi pentru spectacolul din Las Vegas, informează contactmusic.com.

În acelaşi timp, Britney Spears acordă un număr de interviuri pentru postul E!, despre care oficialii televiziunii afirmă că vor fi "cele mai candide şi relevante interviuri realizate vreodată (de cântăreaţă, n.r.)".

Regizat de Fenton Bailey şi Randy Barbato, documentarul "I Am Britney Jean" oferă o perspectivă familiară asupra uneia dintre cele mai expuse, şi cu toate acestea dintre cele mai subestimate artiste de azi, în timp ce se confruntă cu cele mai mari provocări de până acum: terminarea albumului, filmarea de videoclipuri, relaţia cu presa - şi faptul de a fi mamă, au declarat reprezentanţii postului.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", al optulea de până acum, va fi lansat pe 3 decembrie şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici