Britney SPEARS, sexy şi provocatoare într-un videoclip inovator - FOTO, VIDEO

Britney Spears dovedeşte că este încă un nume în muzica pop, apariţia ei fiind una extrem de provocatoare în noul videoclip al lui will.i.am. Lansat, miercuri, în cadrul unei emisiuni televizate, videoclipul a fost postat pe YouTube şi promite să devină un hit.

1416 afișări
Imaginea articolului Britney SPEARS, sexy şi provocatoare într-un videoclip inovator - FOTO, VIDEO

Britney SPEARS, sexy şi provocatoare într-un videoclip inovator

În videoclipul piesei “Scream & Shout”, care este extrasă de pe viitorul album solo al lui will.i.am, Britney Spears apare cu o coafură à la Brigitte Bardot, îmbrăcată într-o ţinută ce-i lasă la vedere abdomenul, scrie Daily Mail.

Cei doi s-au declarat încântaţi de colaborare, will.i.am susţinând chiar că întâlnirea cu Britney i-a schimbat viaţa. "Colaborarea cu Britney mi-a schimbat viaţa. Am fost binecuvântat ca viaţa să mi se schimbe de şase ori. Îmi vine să “Scream & Shout". Sunt foarte mându de această nouă piesă", a spus will.i.am.

La rândul ei, Britney a declarat: “Will e ca un copil mare. E foarte amuzant. Ne-am distrat foarte mult”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici