Britney Spears spune că lucrează la cel mai bun album din carieră

Britney Spears a declarat că albumul la care lucrează în prezent, care va ieşi pe piaţă peste aproximativ nouă luni, va fi cel mai bun din carieră, cântăreaţa străduindu-se să treacă peste o perioadă neplăcută din viaţa ei, plină de probleme profesionale şi personale.

10 afișări
Imaginea articolului Britney Spears spune că lucrează la cel mai bun album din carieră

Britney Spears spune că lucrează la cel mai bun album din carieră (Imagine: Mediafax/AFP)

Starul în vârstă de 26 de ani a declarat, miercuri, pentru revista OK! că a compus mai multe piese pentru albumul la care lucrează decât pentru cele cinci pe care le-a lansat până în prezent, calificând noul material discografic drept unul cu spirit "urban".

"Compun în fiecare zi, chiar aici, la pian", a declarat Spears, una dintre cele mai de succes artiste pop în anii 2000. Ultimul său material discografic, "Blackout", a ocupat poziţia a doua în clasamentul Billboard 200 din luna noiembrie a anului trecut, însă a ieşit din topuri într-un timp foarte scurt.

Întrebată dacă îşi doreşte să mai facă parte din industria cinematografică, Spears a declarat: "Mi-ar plăcea, dacă aş găsi filmul potrivit. De fapt, am un rol care de-abia a apărut. Încercăm să ne descurcăm cu programul meu, cu copiii".

Britney a mai declarat pentru revista OK! că ar prefera ca fiii săi să nu urmeze o carieră în industria muzicală.

Cântăreaţa s-a confruntat în ultimul an cu foarte multe probleme judiciare, sentimentale şi emoţionale, autorităţile fiind nevoite să o plaseze sub curatela tatălui său, măsură care se va menţine până la sfârşitul anului. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur. Din cauza problemelor personale, Spears a fost internată de două ori în decurs de o lună, în ianuarie, în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA din Los Angeles.

După plasarea sub curatela tatălui, Spears a pierdut şi dreptul de a-şi vizita copiii pe care îi are cu fostul soţ, Kevin Federline, însă, la sfârşitul lunii februarie, decizia a fost reanalizată, aceasta primind permisiunea de a-şi vedea fiii în prezenţa unei terţe persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici