Brittany Murphy a murit de pneumonie, anemie şi intoxicaţie cu medicamente

Decesul actriţei Brittany Murphy, survenit în decembrie 2009, a fost accidental şi a fost provocat de o combinaţie de factori - pneumonie, anemie şi intoxicaţie cu medicamente, a anunţat, joi, Institutul de medicină legală din Los Angeles.

12497 afișări
Imaginea articolului Brittany Murphy a murit de pneumonie, anemie şi intoxicaţie cu medicamente

Brittany Murphy a murit de pneumonie, anemie şi intoxicaţie cu medicamente

Actriţa americană Brittany Murphy, cunoscută pentru rolurile din "Clueless" şi "8 Mile", a murit la vârsta de 32 de ani, în urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie, în sala de baie a reşedinţei sale din Hollywood Hills.

Potrivit medicilor legişti, în sângele acesteia a fost descoperită o combinaţie de medicamente eliberabile pe reţetă şi medicamente achiziţionate fără prescripţie medicală. Medicii nu au detectat droguri în fluxul sangvin al actriţei.

Raportul preliminar indică faptul că decesul a fost accidental, provocat de un cocteil de medicamente. Medicii au stabilit că actriţa americană avea pneumonie şi suferea de anemie, cauzată de un deficit de fier. Raportul complet al autopsiei va fi publicat peste două săptămâni.

Soţul actriţei, scenaristul britanic Simon Monjack, a declarat că în acea perioadă soţia lui avea laringită. Iniţial, speculaţiile din presa americană s-au îndreptat către o posibilă tulburare de alimentaţie şi consum de cocaină. Actriţa a negat aceste informaţii în urmă cu câţiva ani.

Murphy s-a născut în Atlanta, pe 10 noiembrie 1977, şi a crescut în New Jersey. Împreună cu mama sa s-a mutat la Los Angeles, la începutul anilor 1990, în speranţa că va deveni o actriţă de succes.

Şi-a făcut debutul în comedia "Liceenele din Beverly Hills/ Clueless" (1995), alături de Alicia Silverstone. Murphy a continuat cu roluri de televiziune şi a apărut în două filme în 1999 - "Frumuseţe mortală/ Drop Dead Gorgeous" şi "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", pentru care Angelina Jolie a primit un premiu Oscar.

Brittany Murphy a lucrat alături de Michael Douglas în thrillerul "Nicio vorbă/ Don't Say a Word" (2001) şi de Eminem, în "8 Mile" (2002).

În 2003, Murphy a jucat alături de Ashton Kutcher în comedia romantică "Tineri însurăţei/ Just Married" şi de Dakota Fanning, în "Fete de bani gata/ Uptown Girls". Însă filmele nu au avut mari încasări şi nici nu au fost foarte apreciate de critici. Ultimul său rol notabil a fost cel din "Sin City" (2005).

Murphy s-a bucurat de mai mult succes în televiziune şi şi-a împrumutat vocea unor personaje animate, precum cel al Luannei Platter din serialul "King of the Hill". Totodată, ea a asigurat vocea unuia dintre pinguinii din filmul de succes "Happy Feet" (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici