Bruce Willis a dat în judecată un prinţ malaysian

Actorul american Bruce Willis a dat în judecată o firmă şi pe directorul ei, un prinţ malaysian, din cauza unei investiţii pe care a făcut-o în această companie ecologică din domeniul producţiei de cauciuc şi care a eşuat, potrivit comunicatului de vineri al respectivei societăţi.

16 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis a dat în judecată un prinţ malaysian

Bruce Willis a dat în judecată un prinţ malaysian

Bruce Willis a depus plângere la tribunalul din Los Angeles pentru a recupera suma de 900.000 de dolari din totalul investiţiei sale de două milioane de dolari pe care a făcut-o în firma Green Rubber Global, o filială a Petra Group.

Grupul Petra este prezidat de Tunku Imran Tuanku Jaafar, prinţul familiei regale din statul Negeri Sembilan, situat la sud de Kuala Lumpur.

"Societatea noastră este foarte surprinsă de acţiunea intentată de domnul Willis şi respinge cu fermitate orice acuzaţie de lipsă de corectitudine", a declarat Andrew Murray-Watson, purtătorul de cuvânt al grupului Petra.

"Ca semn al bunăvoinţei noastre, 1,1 milioane de dolari, din cele două milioane investite de către domnul Willis, au fost deja rambursate. Domnul Willlis a fost informat că suma restantă va fi plătită în următoarele săptămâni", a completat Murray-Watson.

Actorul american Bruce Willis l-a contactat, în 2007, pe directorul general al grupului Petra, Vinod Sekhar, pentru a investi în Green Rubber, care foloseşte tehnologii ecologice în reciclarea anvelopelor. Sekhar s-a oferit să cumpere acţiunile lui Bruce Willis în orice moment în care acesta va dori să le vândă.

Green Rubber intenţionase să intre pe piaţa londoneză în această toamnă, dar nu a făcut-o, din cauza crizei mondiale financiare, fapt care a provocat disensiuni între Willis şi firma malaysiană, a explicat purtătorul de cuvânt al firmei.

Actorul australian Mel Gibson, prieten cu Bruce Willis, este un alt investitor în firma Green Rubber şi prieten apropiat al lui Sekhar, potrivit unor surse apropiate celor doi actori. Grupul Petra a indicat într-un comunicat că Mel Gibson este satisfăcut de investiţia făcută şi că este de acord cu decizia grupului de a nu intra, deocamdată, pe piaţa britanică.

Bruce Willis, în vârstă de 53 de ani, a devenit celebru în 1985, cu serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Ulterior s-a impus cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Bruce Willis şi-a lansat, în vara lui 2007, cel mai recent film al său, a patra parte din seria "Die Hard", în care îl încarnează din nou pe poliţistul John McClane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici