Bruce Willis, acuzat că a încălcat termenii unui contract

Bruce Willis a fost dat în judecată de trei companii de producţie de filme, care îi cer actorului daune în valoare de 4 milioane de dolari pentru încălcarea termenilor unui contract, informează popeater.com.

12 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis, acuzat că a încălcat termenii unui contract

Bruce Willis, acuzat că a încălcat termenii unui contract

În documentele oficiale depuse la tribunal se indică faptul că societatea Willis Brother Films a încheiat un contract cu alte trei companii pentru a produce filmul "Three Stories About Joan". Bruce Willis urmează să regizeze şi să joace în acest film.

Bruce Willis este acuzat de producători că pe data de 29 septembrie 2008 a renunţat la calitatea de regizor al filmului, fără preaviz, încălcând astfel termenii contractului.

Avocatul lui Willis a declarat pentru TMZ.com că aceste acuzaţii sunt "absurde".

Henry Gradstein, avocatul producătorilor care l-au dat în judecată pe Willis, a declarat că tribunalul va decide în această chestiune şi a refuzat să facă orice alt comentariu.

Acţiunea a fost intentată de companiile Forensight Unlimited, Signature Entertainment Group şi Three Stories Productions.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici